Najljepši zlatni nakit koji ćemo nositi ovog proljeća

Najljepši zlatni nakit koji ćemo
nositi ovog proljeća

Prahir zlatni nakit za proljeće 2021.

Prvi proljetni dani probudili su nas iz zimskog sna i podsjetili da je svaki novi dan razlog za uživanje u svim onim malim i velikim stvarima koje našu svakodnevicu čine boljom, uvijek drugačijom i uzbudljivom. Taj joie de vivre osjećaj koji donosi proljeće nalazi se u nama, ali i u svemu što nas okružuje. Svoj početak u njemu su pronašli i modni trendovi koji će obilježiti proljetnu sezonu.

Inspiriran vedrinom i zaigranošću proljeća, modni svijet vraća nas raskošnoj paleti boja i uzoraka, prozračnim materijalima i romantičnim siluetama te najsjajnijim modnim detaljima koji će naše proljetne garderobe i kombinacije učiniti još boljima. U središtu svake proljetne garderobe istaknut će se vječna elegancija modnih klasika, neodoljiva jednostavnost basic modela i upečatljiv izgled odjevnih komada obojenih najnovijim trendovima. Uz modne favorite iz svijeta odjevnih komada, važnu ulogu u svakoj će proljetnoj garderobi odigrati i modni dodaci koji će svakoj, čak i najjednostavnijoj kombinaciji dati onaj poseban pečat.

Kao najposebniji i najefektniji modni dodatak koji možemo odabrati ovog proljeća istaknuo se zlatni nakit!

Prahir zlatni nakit za proljeće 2021.

Najsjajniji modni dodatak koji će obilježiti proljeće

Iz godine u godinu, nakit se uvijek iznova ističe kao jedan od najpopularnijih modnih dodataka. Istovremeno, nakit je oduvijek bio i mnogo više od modnog dodatka. Iza svakog komada nakita krije se posebna priča, a njegov sjaj krije posebnu moć. Posebnost i moć nakita kroz svoje kolekcije savršeno prenosi Prahir Fine Jewellery, vodeći hrvatski proizvođač nakita.

U dvadeset i pet godina koliko je prošlo od početka njegove priče, Prahir Fine Jewellery je kreirao na stotine različitih komada nakita, a njegovo ime postalo je sinonim za zlatni nakit koji volimo nositi – od njegovog poznatog zaručničkog i vjenčanog prstenja koje brojni parovi biraju za svoj veliki dan do zlatnog nakita inspiriranog trendovima i obogaćenog dragim kamenjem.

Ovog proljeća, Prahir Fine Jewellery nastavlja slaviti posebnost nakita u novoj kolekciji koja donosi harmoniju boja i oblika te stvara prave male umjetničke minijature inspirirane elegantnim formama, čistoćom oblika, finoćom izrade i eklektičnim stilom.

Prahir zlatni nakit za proljeće 2021.

Proljetni joie de vivre u novoj Prahir Fine Jewellery kolekciji

U novoj kolekciji nakita, Prahir Fine Jewellery je savršeno uhvatio proljetni joie de vivre kroz komade nakita izrađene od najfinijeg zlata i obogaćene dragim kamenjem. I dok sjaj zlata ističe njihov elegantan karakter, kolorit dragog kamenja daje im proljetnu zaigranosti i kroz eksploziju boja donosi hommage devedesetima.

U središtu proljetne kolekcije nakita s Prahir Fine Jewellery potpisom nalaze se takozvane layering ogrlice. Ove ogrlice nosit ćemo u nekoliko efektnih nizova oko vrata, a njihov jednostavan dizajn istaknuo ih je kao komad nakita koji će svoje mjesto lako pronaći u svakoj proljetnoj garderobi i kombinaciji.

Na velika vrata ove proljetne sezone vraćaju se i snake ogrlice koje se istovremeno ističu elegantnim izgledom i cool karakterom, kombinacija zbog koje ih već obožavaju i nose sve modne trendseterice.

Prahir zlatni nakit za proljeće 2021.
Prahir zlatni nakit za proljeće 2021.

Baš poput layering ogrlica, i nove proljetne narukvice nosit ćemo u bogatim nizovima kojim nam otvaraju prostor za igru. Nekoliko narukvica moći ćete kombinirati na bezbroj različitih načina s uvijek drugačijim, ali jednako efektnim rezultatom.

Jedan od najpopularnijih komada nakita vraća se i ovog proljeća. Ring naušnice u novoj Prahir Fine Jewellery kolekciji izgledaju bolje no ikad, a posebnu pažnju privlače veliki i mali chunky modeli koji će brzo postati jedan od vaših najdražih komada nakita.

Proljetnu kolekciju Prahir Fine Jewellery nakita savršeno zaokružuje prstenje ukrašeno nepravilnim geometrijskim oblicima. Iako jedan od najsitnijih modnih dodataka, prstenje u osvježenom proljetnom izdanju dolazi s maksimalnim efektom zbog čega ćemo ga nositi uvijek i svugdje.

Prahir zlatni nakit za proljeće 2021.
Prahir zlatni nakit za proljeće 2021.

Zašto je sada savršeni trenutak za kupovinu nakita?

Bez obzira koji od sjajnih noviteta iz Prahir Fine Jewellery radionice odabrali, zaista ne možete pogriješiti. A zašto je baš sada savršeni trenutak da obogatite svoju osobnu kolekciju nakita te začiniti svoj proljetni ormar i look?

Uz odličnu novu proljetnu kolekciju, Prahir Fine Jewellery je pripremio i odličan popust 35% popusta na asortiman zlatnog nakita i vjenčanog prstenja. Popust vrijedi do kraja travnja 2021., u svim poslovnicama i za sve načine plaćanja.

Gdje možete pronaći Prahir Fine Jewellery nakit?

Prahir zlatarnica Arena Centar

Prahir proljetna kolekcija nakita dostupna je na čak šest adresa. Dobro poznatim Prahir Fine Jewellery adresama u Zagrebu i Velikoj Gorici, ovog proljeća pridružila se nova Prahir Fine Jewellery poslovnica u Arena Centru.

Nova sjajna shopping adresa

Novootvorena Prahir Fine Jewellery poslovnica posebnost iskustva biranja i kupovine nakita donosi u jedan od najpopularnijih shopping centara, a pogled u njezin elegantan interijer donosimo vam u nastavku!

Prahir zlatarnica Arena Centar
Prahir zlatarnica Arena Centar

Foto: Dora Barker

Lice kampanje: Anamaria Raić

Make up: NDG Makeup

Učitati još
Zatvori