‘All black’ kombinacije iz zimske poslovne garderobe

‘All black’ kombinacije iz
zimske poslovne garderobe

Pravila poslovne garderobe su naizgled vrlo jednostavna. Tek nekoliko klasičnih odjevnih komada i modnih dodataka dovoljni su kako bi stvorili jednostavne kombinacije primjerene za svako poslovno okruženje. Ipak, poslovna garderoba je nerijetko dio našeg ormare u kojem nam nedostaje inspiracije. I dok ćemo osvježenje poslovnog looka tražiti u decentnim uzorcima, jarkim bojama i pastelnim nijansama, novo lice poslovnih kombinacija krije se u jednostavnosti crne boje. Osim što će svakodnevno biranje outfita učiniti jednostavnijim i bržim, crna boja je savršen odgovor na svaku modnu dilemu unutar poslovne garderobe.

POSLOVNE KOMBINACIJE OBOJENE CRNOM BOJOM

Crna boja dio je baš svakog ormara. Od ležernih basic modela do elegantnih komada, crna boja uvijek donosi dozu elegancije. Upravo je sofisticiranost iza crne boje razlog njezine popularnosti u poslovnoj garderobi. Osim u njihovom elegantnom izgledu i jednostavnosti, čar “all black” poslovnih kombinacija krije se i u činjenici da se one već nalaze u vašem ormaru.

Omiljeno crno odijelo bit će vrlo klasičan izbor, no zamjena omiljene košulja s crnom dolčevitom dat će mu sasvim novi i vrlo moderan izgled. Crna dolčevita savršeno će se slagati i s hlačama širokih nogavica te elegantnim pencil suknjama. Najženstvenije izdanje poslovne garderobe još jednom će stvoriti midi haljine. Poželite li poslovnom look dodati dozu topline za hladne zimske dane, pulover haljinu spojite s omiljenim modelom hlača cigarette kroja ili se poigrajte siluetom i cigarette kroj zamijenite širim modelom.

Kako bi završili svoju crnu poslovnu kombinaciju, sve što ćete trebati je dugi crni kaput i nekoliko modnih dodataka među kojima se, kada govorimo o poslovnoj garderobi, uvijek ističu crne gležnjače i salonke te ona praktična velika torba u koju ćete lako spremiti baš sve što vam može trebati tijekom dugih radnih dana.

Kako izvuči najbolje iz crnih klasika poslovne garderobe i stvoriti savršene “all black” poslovne kombinacije? U nastavku donosimo nekoliko street style ideja koje ćete i sami lako ostvariti.

Objavu dijeli Figtny (@figtny)

Učitati još
Zatvori