Kombinacije u kojima ćete izgledati zanosno čak i na poslu

Kombinacije u kojima ćete izgledati
zanosno čak i na poslu

Svi će se složiti da vikend prođe prije nego li osvijestimo da je ustvari počeo. Nedjelja je jedan od onih ‘lijenih’ dana kada sve što želimo je odmoriti jer jutro donosi brojne obaveze. Modne entuzijastice vjerojatno se vesele osmišljavanju kombinacija za novi radni tjedan. No, one koje ipak s malo manje radosti pristupaju procesu organizacije i planiranja olakšali smo modne nedoumice. Poslovne kombinacije za proljeće spajaju bezvremenske komade i sezonske favorite koje nose ‘it’ djevojke s društvenih mreža.

Mlade žene koje su tek zakoračile u svijet ‘businessa’ sigurno će pronaći inspiraciju za svoj idealan look, dovoljno osoban, a opet prikladan za radnu okolinu. Kako se vremena mijenjaju tako se napuštaju stara pravila, a ona nova postaju ležernija i opuštenija, pa je i odijevanje za posao postalo zabavnije. Poslovne kombinacije za proljeće pronašli smo na Instagram profilima poznatih trendseterica i blogerica.

Poslovne kombinacije za proljeće

Poslovne žene u radnoj okolini suočavaju se s brojnim izazovima i to više nije ‘tabu’ tema. Kako bi svakodnevicu uljepšale, mnoge pribjegavaju razigranim modnim kombinacijama. Ako radite u velikim korporacijama vjerojatno morate slijediti protokol i bonton odijevanja. No, čak i tada poslovne kombinacije za proljeće podići će detalji koji u outfit unose osobnim pečat. Boje su uvijek dobrodošle, pogotovo u toplijoj sezoni, a s onima koje vladaju novim kolekcijama nećete pogriješiti.

Proljetni favoriti na policama dućana omiljenih brendova izvrstan su akcenat koji će formalnom izgledu dati originalnost. Idealne poslovne kombinacije za proljeće zamislili smo s jednom od ključnih modela jakni, poluotvorenih cipelahaljine na preklop. Omiljene blogerice koriste svaku priliku da zaigraju modnu igru ulicama svjetskih metropola, upravo tamo pronašli smo najbolje lookove koje će vam donijeti nove ideje za radni tjedan.

Ideje za novi radni tjedan

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori