Poslovne kombinacije za promjenu vremena koja stiže sljedeći tjedan

Poslovne kombinacije za promjenu vremena
koja stiže sljedeći tjedan

@aninebing

Ispred nas je još jedan radni tjedan. Nakon sunčanog vikenda koji smo proveli u favoritima iz ljetnog ormara, ponedjeljak nas vraća poznatoj rutini, ali donosi i prvu značaju vremensku promjenu koja će tražiti promjenu poslovnog looka. Prijelazno razdoblje uvijek donosi brojne modne dileme, a jedan od najvećih izazova je kreiranje savršenog poslovnog outfita.

POSLOVNE KOMBINACIJE ZA PRVE JESENSKE DANE

U posljednjih nekoliko godina pravila poslovnog odijevanja bitno su se promijenila, a pomaknute granice ostavile su prostora za sve kreativnije i privlačnije kombinacije u kojima su svoje mjesto pronašli ne samo oni poznati poslovni klasici poput odijela i bijele košulje, već i neki novi modni favoriti koji su istovremeno nosili dozu elegancije, ali i moderni pomak koji je svaki poslovni look činio zanimljivijim. Kako sa stilom zakoračiti u novu poslovnu garderobu?

@emmahill

Početak jesenske sezone uvijek donosi povratak toplijim materijalima, ali i raskošnijim trendovima što ćemo lako primijeniti i unutar poslovnog ormara i outfita. Igra silueta i klasičnih krojeva, neutralnih tonova i trendi detalja još jednom će biti savršena formula za poslovne kombinacije koje će istovremeno biti primjerene za svako poslovno okruženje, ali i vizualno privlačne.

I dok su jesenske kolekcije poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova istaknule nove modele hlača i midi suknja, bluza i blejzera, dnevnih haljina i cipela s udobnom potepicom koji će odigrati ključnu ulogu u našoj poslovnoj garderobi za novu sezonu, mi vam u nastavku donosimo dozu outfit inspiracije za poslovne kombinacije koje izgledaju nevjerojatno dobro, a kao stvorene su za dane koje donosi prijelazno razdoblje ispred nas.

@fundachristophersen
@fundachristophersen
@fundachristophersen
@emmahill
@emmahill
@aninebing
@aninebing
@ropesofholland
@ropesofholland
@ropesofholland
@shotfromthestreet
@shotfromthestreet
@shotfromthestreet

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori