20 haljina koje ćemo ovog proljeća nositi na posao

20 haljina koje ćemo ovog
proljeća nositi na posao

Početak nove sezone u modnom su svijetu svojim prvim proljetnim kolekcijama već najavili popularni modni brendovi. Uskoro, ista će se promjena desiti i unutar naših ormara. Velika transformacija garderobe donijet će dozu svježine i modnih noviteta koji će začiniti naše svakodnevne odjevne kombinacije. Uz nezaobilazne ležerne modele u novom izdanju, proljetna sezona donosi odlične modne novitete i kada je o poslovnom odijevanju riječ.

U središte našeg poslovnog looka vratit će se klasični krojevi, jednostavne siluete i neutralna paleta boja, no u potpuno novom izdanju i s dodatkom nekoliko neočekivanih novih favorita. Ipak, kao najpopularniji istaknut će se odjevni komad koji je dobro poznat u svijetu poslovne garderobe – poslovna haljina.

Svestrana haljina još jednom će osvojiti sezonu kao odabir koji ne samo da spaja klasično i trendi, već i donosi cijelu kombinaciju u jednom jedinom komadu. Za baš svaku dnevnu obavezu ili priliku, od poslovnih sastanaka do after-work druženja, elegantne i udobne haljine za posao bit će sve što nam treba.

Haljine koje ćemo ovog proljeća nositi na posao

Osim kao ležerni, svečani i večernji favorit, haljina će u novoj sezoni jednaku pažnju plijeniti i unutar poslovne garderobe. U nešto formalnijem izdanju, ali još uvijek ukrašene najpoželjnijim modnim trendovima za proljeće 2022., među kojima su našlo sve od popularnih krojeva na preklop i na kopčanje do retro uzoraka te nekoliko raskošnih boja, haljine za posao ove sezone izgledaju bolje no ikad.

Od modela koje krasi crna boja i klasičan kroj do trendi izdanja svestrane poslovne haljine koju su ukrasili grafički uzorci i neke nove siluete, u svakoj proljetnoj kolekciji krije se nekoliko haljina koje će biti idealan izbor za posao.

Dvadeset high street modela koje ćemo ovog proljeća birati za poslovni look, izdvojili smo u nastavku.

Najbolje poslovne haljine iz high street kolekcija

Massimo Dutti
COS
H&M
Massimo Dutti
Mango
Mango
H&M
COS
H&M
Massimo Dutti
H&M
Mango
Mango
Mango
COS
Massimo Dutti
COS
H&M
Massimo Dutti
COS

Foto: Instagram, COS, H&M, Mango, Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori