Ponovno nosimo čupave papuče, a ovi modeli trenutno dominiraju
Ponovno nosimo čupave papuče, a ovi modeli trenutno dominiraju

Ponovno nosimo čupave papuče, a ovi
modeli trenutno dominiraju

Znamo da vas sama pomisao na čupave papuče vraća u period negiranja bilo kakve modne ideologije i stila, ali vjerujte nam ovoga puta. Fluffy slippers modeli zaista jesu fashion. Ne dopuštamo ljetu da nas napusti tako lako i bez pozdrava, te nastojimo produžiti ljetni duh modelima krznenim papuča (i sandala) koje možemo nositi i kada temperature ne dopuštaju otvorenu obuću. Kul čarapice i čupave papuče jedna su od omiljenih kombinacija ove jeseni, a uočili smo ih na omiljenim Instagram djevojkama.

Kada smo prvi put detektirali povratak fluffy papuča?

Odgovor je vrlo jednostavan. Prvi put smo detektirali povratak, ne samo fluffy papuča, već čupave obuće nezavisno od modela, na samom početku godine. Naime, na zimskim Tjednima mode koji su prognozirali trendove za sezonu jesen/zima 2023. uočili smo da su se na brojnim revijama kao što su Burberry, Gucci i Khaite pojavili fluffy shoes modeli koji bi svojih pet minuta slave trebalo dobiti upravo sada. U pomoć im stižu kultne Birkenstock natikače. Njihovi modeli s mekanim unutrašnjim dijelom popularni su godinama unazad, a ove sezone predviđamo da će se dogoditi svojevrsna ekspanzija istih.

Style me

Iako izgleda gotovo nemoguće, ali čupave papuče se zaista lako kombiniraju. Sve što vam je potrebno jest jednostavno implementiranje ovog razigranog komada u gotovo svaku dnevnu kombinaciju. Bilo da je u pitanju formal wear ili neki casual look, čupave papuče učinit će outfit u mnogočemu zabavniji. Ako želite odigrati na kartu layeringa jedino je važno da pronađete kratke čarape uzorka koji najviše odgovara vašem senzibilitetu.

Journal finds: Čupave papuče za jesen

Izdvojili smo ultimativne modele fluffy papuča koje nosimo ove sezone.

zara
zara
čupave papuče
birkenstock
čupave papuče
birkenstock
čupave papuče
bershka
čupave papuče
zadig & voltaire
čupave papuče
balenciaga

*Članak je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Birkenstock, Distante

Učitati još
Zatvori