Plisirane suknje su jedan od najboljih modela koji možete pronaći na aktualnom sniženju

Plisirane suknje su jedan od najboljih modela koji možete pronaći na aktualnom sniženju

@jaceyduprie

Šarmantna plisirana suknja jedan je od odjevnih komada kojem se vraćamo svake sezone. Uvijek s dozom elegancije koju obožavaju sve ljubiteljice ženstvenog stila i klasičnih komada, plisirane suknja davno je prešla granice klasičnog i postala favorit koji odlično izgleda i u ležernim, urbanim izdanjima. Otkako se ponovno istaknula kao jedan od najpoželjnijih odjevnih komada, plisirana suknja se svake sezone iznova vraća unutar kolekcija modnih kuća i high street brendova.

Osim što su jedan od prvih odjevnih komada koje ćemo potražiti u novim kolekcijama na početku svake modne sezone, plisirane suknje su jedan od modela koje vrijedi potražiti i na sniženju.

Mango

PLISIRANE SUKNJE KOJE SE ISPLATI ULOVITI NA SNIŽENJU

Od ležernih dnevnih izdanja do elegantnog večernjeg look, jednostavna plisirana suknja svake sezone donosi savršeni odgovor na svaku modnu dilemu i odličan početak svake kombinacije. I dok će se modeli u neutralnim bojama istaknuti kao oni najsvestraniji, plisirane suknje obojene jarkim i pastelnim bojama sezone ili ukrašene vibrantnim uzorcima plijenit će pažnju na svakom koraku te postati najelegantnija i istovremeno najudobnija zvijezda naše garderobe.

U kombinaciji s jednostavnim T-shirtom s kojim će stvarati ležerni, urbani look ili spojena s elegantnim slip topom, svaku plisiranu suknju koju možete pronaći na sezonskom sniženju nosit ćemo od jutra do večeri, u najrazličitijim kombinacijama do kraja ljetne sezone, ali i nakon. Najbolje modele s velikog ljetnog sniženja izdvojili smo u nastavku.

Simone Rocha
Lily & Lionel
Zara
Asos Design
H&M
Mango
Asos Design
Mango
& Other Stories
Soaked in Luxury
Roksanda
Missoni
Mary Katrantzou
Zara
Asos Design
Joseph
& Other Stories
H&M
Calvin Klein 205W39NYC
& Other Stories
Noir Kei Ninomiya
H&M

Foto: Instagram, Asos, H&M, Mango, Net-a-porter, Zara, & Other Stories

Učitati još
Zatvori