Pletena torbica oko struka

Pletena torbica oko struka

Sada je već posve jasno da će pletene torbe, u svim svojim oblicima, biti najpoželjniji modni dodaci ovog ljeta. Sve je krenulo od klasičnih cekera, no kroz prošlu smo vruću sezonu dobili neke izvedenice kojima nismo mogli odoljeti, kao što su košara torbe, okrugle pletene torbe, pleteni kovčežići pa i drvene torbe u stilu Cult Gaia modela.

Ako još nešto nije bilo izmišljeno, očekujte da ćete u narednih par mjeseci vidjeti sve. I to ne samo na plažama, već i na ulicama gradova.

pletena-torbica-oko-struka-4

The Beach People torbica oko struka

Naš omiljeni australski brend čijim okruglim ručnicima se divimo već nekoliko godina, odlučio je malo proširiti svoju ponudu. Odluka je pala na pletene okrugle torbe za plažu, od kojih je nama za oko zapela okrugla torbica oko struka. S obzirom da fanny packs, odnosno torbice oko struka, doživljavaju svoju renesansu, ovo je savršeni ljetni spoj dva velika trenda.

pletena-torbica-oko-struka-3

Ono što je zanimljivo je da su sve torbice u novoj, Scallop liniji, izrađene od 100% recikliranog papira i pamučne podstave. Ostali modeli imaju kožne detalje u svrhu ručkica, no ova se torbica uz pomoć dvije dugačke vezice veže oko struka. Ako vam se taj način nošenja čini kompliciran ili nepraktičan, ona se može nositi i preko ramena. Dovoljno je velika da u nju stanu sve ključne sitnice, pa je osim za plažu, idealan suputnik na svim ljetnim festivalima i u lepršavim ljetnim outfitima.

Pronađite torbu na linku – The Beach People dostavljaju u Hrvatsku.

pletena-torbica-oko-struka-2

pletena-torbica-oko-struka-1

Foto: The Beach People, Instagram

Učitati još
Zatvori