Kako nositi hit komad sezone – prugastu plavu košulju?

Kako nositi hit komad sezone –
prugastu plavu košulju?

Proljeće nas vraća svijetlim, prozračnim i chic odjevnim komadima, od kojih smo neke već nosili u prošloj toploj sezoni, a neki će tek ove sezone postati veliki modni hit. S vremenom se dogodila i kulminacija jednog trenda koji smo već navikli viđati prethodnih sezona i koji će ovog proljeća u potpunosti zavladati ženskim ormarima. Riječ je o trendu plave košulje ili plavih bluza na prugice, koje unose dozu bezvremenskog šika u svaku našu kombinaciju.

Budući da je u suštini riječ o odjevnim klasicima, jednom kada nabavite ove košulje i bluze, ne morate brinuti da će one već iduće sezone biti passé, već upravo suprotno – moći ćete ih nositi godinama i uvijek odlično kombinirate uz aktualne trendi komade.

Prugasta plava košulja u kombinacijama trendseterica

Jedino što se mijenja u slučaju prugastih plavih košulja i bluza je njihov dizajn, koji postaje sve odvažniji, a u nekim slučajevima i sve avangardniji. Dani kada smo nosili klasične plave košulje koje prate liniju tijela, definitivno su iza nas, jer sada su ‘in’ košulje i bluze koje su oversized kroja ili jako izraženih rukava i ramena, s naglašenim volumenom. Trend za sebe također su komadi koji otkrivaju pogled na ramena i djeluju kao da baš ovaj čas planirate skinuti svoju košulju/bluzu – ležerno i neopterećeno, a opet jako cool. Par ideja kako ove sezone nositi prugastu plavu košulju i bluzu, pronađite u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori