Planirate u šetnju po gradu ili prirodi? Ugrijte se najtoplijim šalom

Planirate u šetnju po gradu ili prirodi?
Ugrijte se najtoplijim šalom

Ima li boljeg osjećaja od umotavanja u veliki, predimenzionirani zimski šal koji ne samo da grije, već i čini da se osjećamo ugodno i udobno, čak i kada je vani vrlo niska temperatura? Skoro da i nema, zbog čega oversized modeli šalova već nekoliko godina žare i pale modnom scenom te uživaju veliku popularnost kod kupaca.

Izbjeći ih nećemo moći ni ove sezone, iako to ni ne želimo! Nedavno smo vam predstavili novu kolekciju šalova u koje smo se zaljubili, one s potpisom modnog brenda Acne Studios, a sada smo otkrili još neke šarmantne i cijenom bitno pristupačnije šalove koji nam dolaze s high street scene.

Stradivarius šalovi za sezonu zima 2020.

Šalovi o kojima vam danas pišemo stižu iz Stradivariusa i definitivno su jedna od jačih strana zimske kolekcije ovog poznatog high street brenda.

Osim što već na prvi pogled, u webshopu, izgledaju vrlo zgodno i obećavajuće, i uživo su podjednako dojmljivi. Riječ je o kolekciji onih velikih, chunky šalova, koji ostavljaju dojam gdje god se pojavili, te iz funkcionalnog dodatka uspješno prelaze na fashion stranu. Veliki su, mekani i vrlo topli, a dolaze u niz neutralnih, zemljanih i pastelnih tonova, pa će ih biti pravi užitak, ali i lakoća kombinirati ove zime. Modeli u nekoliko boja podići će svaki styling i ubaciti malo dinamike u bilo koji zimski look. Svaki od ovih modela izvlači nam osmijeh na lice, a na vama je odaberete koja će kombinacija boja postati vaš zaštitni znak. Cijene šalova penju se do 119,90kn – svoj model nabavite ovdje.

Foto: Stradivarius

Preporuka

Zatvori