Hit kabanica koja će ovog proljeća zamijeniti vaš omiljeni baloner

Hit kabanica koja će ovog proljeća
zamijeniti vaš omiljeni baloner

Petit Bateau

Aktualni modni trendovi ove sezone u naše garderobe ponovno vraćaju kabanice te ih čine ‘it’ komadima bez kojih nećemo moći zamisliti nadolazeću proljetnu sezonu! Ono što je još donedavno bio klasični bež baloner, u novoj sezoni definitivno postaje kabanica – neizostavni ‘must have’ komad koji se nosi u svim prigodama od proljeća do jeseni i osvaja svojim ležernim i neopterećenim, a opet vrlo chic i cool duhom.

O kabanicama koje su oličenje funkcije, ali i šarmantnog stila, najviše zna Petit Bateau, francuski modni brend koji je već godinama izbor broj 1 mnogih stylish žena diljem svijeta, ali i izbor broj 1 kada su u pitanju originalne kabanice.

Petit Bateau2

Originalna Petit Bateau kabanica

Veliki povratak kabanica u naše ormare, savršeno se poklopio s novom kolekcijom originalnih Petit Bateau kabanica koje su stigle u prodaju i u hrvatske Petit Bateau trgovine. Ove ‘it’ modele vrlo lako ćete zamisliti u chic svakodnevnim kombinacijama, u kojima će Petit Bateau kabanica preuzeti ulogu statement komada odjeće. Osim originalnog i bezvremenskog modela u legendarnoj žutoj boji, nova kolekcija donosi i druge neodoljive nijanse poput baby pink, baby plave i tamnoplave, a Petit Bateau kabanica definitivno je komad koji možete posjedovati i nositi u više boja, jer u proljetnoj sezoni one će biti apsolutni hit.

Petit Bateau3

Zašto Petit Bateau kabanica?

Zato što je riječ o možda najlegendarnijoj kabanici današnjice, koja se redovito može spaziti na ulicama gradova diljem svijeta. Ona je bezvremenska ikona stila, s kojom se odrasta i nosi ju se zauvijek. Osim što odlično izgleda, vodootporna Petit Bateau kabanica, baš kao i kultno Petit Bateau rublje, izrađena je od najkvalitetnijih materijala i dizajnirana je na način da se svatko osjeća ugodno, ali i stylish u svojoj koži dok ju nosi.
Petit Bateau8

Nova kolekcija kabanica

Prva i jedina originalna Petit Bateau kabanica, komad je iz proljetne kolekcije brenda koji će u trenutku privući vašu pozornost i čim ga odjenete potvrditi svoj status modnog hita. Proljetno/ljetna kolekcija ‘it’ kabanica za najmanje i najveće, koje predstavljaju savršen spoj kvalitete i stila, čeka vas u Petit Bateau trgovinama u Arena Centru i Vlaškoj 65, a sve novosti ovog brenda pratiti možete na hrvatskoj Facebook stranici. U nastavku donosimo nove modele!

Petit Bateau15

Petit Bateau16

Petit Bateau187

Petit Bateau17

Petit Bateau18

Petit Bateau19

Petit Bateau20

Petit Bateau21

Petit Bateau16 Petit Bateau22 Petit Bateau23

Petit Bateau9 Petit Bateau10 Petit Bateau11 Petit Bateau12 Petit Bateau13 Petit Bateau14

Petit Bateau5

Foto: Petit Bateau

Učitati još
Zatvori