Najbolji brendovi personaliziranih torbi: Bezvremenski trend i unikatni modeli
Najbolji brendovi personaliziranih torbi: Bezvremenski trend i unikatni modeli

Najbolji brendovi personaliziranih torbi:
Bezvremenski trend i unikatni modeli

Visoko na popisu ključnih komada u svakom ormaru nalazi se praktična i lijepa torba u koju ćemo lako strpati baš sve što nam može zatrebati tijekom dana. I dok su neki te ključne predmete koje uvijek žele imati nadohvat ruke sveli na minimum, drugi još uvijek baš sve nose sa sobom. U potrazi za savršenom torbom, nebitno o kojem modelu se radilo, uvijek težimo onim bezvremenskim i elegantnim modelima. Upravo se jedan detalj posljednjih sezona izdvojio kao veliki trend – personalizirane torbe.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

U modnom svijetu ne postoji isticanje statusa poput dizajnerske torbe s vašim imenom. Ono što je nekoć bilo rezervirano za slavnu elitu sada je dospjelo u razne internetske trgovine i butike u kojima se radi uživo. Od Louis Vuittona i Goyarda do Massima Duttija i Zare, brojni brendovi danas nude opciju personaliziranja.

Dakle, želite li torbi na koju ste bacili oko dodati motiv podebljanog slova ili imena, postoje opcije za vas. Živimo u vremenu u kojem je poželjnije imati poseban osobni stil od jurnjave za novim, prolaznim trendovima—a u ovoj novoj eri neki predmet je “out” samo kada vi to želite.

Bezvremenski modni trend: Trajna privlačnost torbi s monogramom

Ništa nije bezvremensko kao vaši inicijali s monogramom u luksuznoj, elegantnoj torbi. Bilo da kupujete za sebe ili tražite savršen dar, personalizirane torbe ostavit će dojam. Sa svojim elegantnim natpisima i klasičnim stilom, dodaju dašak sofisticiranosti svakom izgledu.

Savršen poklon

Bilo da kupujete jedinstven dar za maturu, iznenađenje za godišnjicu ili samo tražite nešto posebno za dragog prijatelja ili prijateljicu, personalizirane torbe nude moderno rješenje. Personalizirane torbice zasigurno donijeti godine radosti i trajnih uspomena.

Razmazite nekoga personaliziranom torbom – to je savršen poklon koji vjerojatno ne očekuju i za svaku posebnu priliku!

U nastavku smo istražili koji su najbolji brendovi za personalizaciju torbi, od hrvatskog brenda Piccola i high street brendova do luksuznih modnih kuća.

Piccola

Zara

High street brend Zara odnedavno je uveo opciju personalizacije torbi. Svaki od različitih stilova – tote i crossbody – dolazi s mogućnošću personalizacije do dva slova, tako da možete dodati svoje inicijale. Usluga košta samo 3 funte plus cijena torbe, ali moramo vas razočarati. Usluga trenutno nije dostupna na hrvatskom tržištu. Zara je opciju personalizacije uvela na brojnim tržištima diljem svijeta, a nije poznato kada će i hoće li uopće doći i kod nas.

Massimo Dutti

Christian Dior

Louis Vuitton

Gucci

Foto: Instagram (@piccola.hr), Profimedia, Massimo Dutti, Christian Dior, Louis Vuitton, Gucci

Učitati još
Zatvori