Party pidžame za ležerni i zabavni doček Nove godine kod kuće

Party pidžame za ležerni i zabavni
doček Nove godine kod kuće

Doček Nove godine postao je sinonim za najluđi tulum i najsjajniji outfit u godini. Iz godine u godinu, očekivanja su bila sve veća, a planovi za posljednji i najveći tulum u godini sve razrađeniji. Ipak, ove godine mnogi će, baš kao i prošle godine, umjesto ludog tuluma u klubu odabrati doček kod kuće. Ležeran i miran doček 2022. godine provest ćemo kod kuće, u krugu obitelji ili nekoliko bliskih prijatelja. Baš poput same novogodišnje noći, naš novogodišnji outfit ove će godine biti jednostavan i ležeran.

Što odjenuti za gledanje filmova ili igranje društvenih igara uz nekoliko nezaobilaznih čaša šampanjca? Savršeni odgovor na modni izazov odabira novogodišnjeg outfita u kojem ćemo se osjećati jako ugodno, ali istovremeno i malo posebnije, pronaći ćemo u party pidžami.

Pidžama party – savršeni izbor za doček 2022.

Doček Nove godine kod kuće možda neće biti najluđi ikad, no zašto ne bismo pronašli pozitivnu stranu u ovom novom scenariju i ostanak kod kuće pretvorili u zabavan pidžama party? Sve što će nam trebati za posebno novogodišnje izdanje pidžama partyja je posebna novogodišnja pidžama.

Luksuzni materijali poput svile, satena i baršuna, raskošne boje i uzorci te klasični krojevi jednostavnih linija spoj su koji se krije iza najljepših pidžama stvorenih za novogodišnji pidžama party kod kuće.

Kao najpopularniji izbor istaknut će se elegantno pidžama odijelo, a najljepše modele pronašli smo u kolekcijama poznatih modnih brendova te brendova posvećenih kreiranju najposebnijih i najljepših modela za spavanje i uživanje. Na vrhu liste savršenih party pidžama nalazi se pidžama odijela s potpisom brenda Sleeper kojem prepoznatljivi i efektni izgled donosi perje na rubovima rukava i nogavica. Za sve one zaigrane i odvažne, svilene pidžame ukrašene jarkim bojama i zanimljivim uzorcima bit će savršeni izbor. Pronaći ih možete u kolekcijama brendova poznatih po raskošnim uzorcima kao što su Karen Mabon, Olivia von Halle, Stine Goya i Desmond & Dempsey.

Najljepše party pidžame sezone

Savršene party pidžame za nikad ležerniji i ugodniji, ali još uvijek poseban i zabavan doček Nove godine, izdvojile smo u nastavku!

Morgan Lane
Karen Mabon
Olivia von Halle
Olivia von Halle
La Perla
Karen Mabon
Sleeper
Karen Mabon
Morgan Lane
Stine Goya
Anthropologie
Karen Mabon
Karen Mabon
Morgan Lane
Olivia von Halle
Olivia von Halle
Olivia von Halle
Olivia von Halle
Sleeper
Stine Goya
Anthropologie
Olivia von Halle
Sleeper
Olivia von Halle
Eberjey
Sleeper
Desmond & Dempsey
Desmond & Dempsey
Desmond & Dempsey
Olivia von Halle

Foto: Instagram, Anthropologie, Karen Mabon, Net-a-porter, Olivia von Halle, Sleeper, Stine Goya

Preporuka

Zatvori