Savršene party haljine za sve blagdanske tulume i svečanosti

Savršene party haljine za sve
blagdanske tulume i svečanosti

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rouje Paris (@rouje)

Prvi zimski dani donijeli su niske temperature koje su naglasak u našim ormarima još jednom stavile na one najtoplije komade među kojima će zimske hlače uvijek imati prednost ispred prozračnih haljina. Ipak, magičnu blagdansku sezoni i sve njene tulume i svečanosti još jednom će osvojiti haljina u svojem najraskošnijem i najsjajnijem izdanju. Od svečane obiteljske večere i kućnih tuluma do poslovnih domjenaka i nezaboravnih provoda u klubovima, s haljinom kao party uniformom ni ove zime ne možete pogriješiti.

PARTY HALJINE KAO NEPOGREŠIVI IZBOR ZA BLAGDANSKE TULUME

Party haljina je nepobjedivi klasik kojem se uvijek rado vraćamo u potrazi za onim jednim posebnim komadom u kojem ćemo se osjećati i izgledati odlično. Uz nekoliko starih favorita u osvježenom izdanju, nova sezona istaknula je nekoliko novih party modela u kojima ćete se istaknuti na svakom blagdanskom tulumu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jenny Cipoletti (@margoandme)

Kako bi zasjali u svakom smislu te riječi posegnite za haljinom posutom šljokicama. Raskoš sjajnih ukrasa najbolje će izgledati u kombinaciji s jednostavnim krojevima. Uz šljokičaste modele, ove zime jednostavnost klasičnih silueta ukrasit će i razigranost uzoraka. Od životinjskih uzoraka kao najpoželjnijeg trendi izbora do motiva zvijezda i raskošnog brokata, uzorci će biti još jedan način da se istaknete u gomili na plesnom podiju.

Za razliku od spoja raskošnih detalja i jednostavne siluete koje i ove godine donose šljokičaste haljine i one ukrašene uzorcima, jednobojni modeli će ostaviti prostora za igru siluetama i upečatljivim detaljima. Slip modele ukrasit će tek jednostavan obrub od elegantne čipke, dok će jednostavnost haljina dugih rukava obogatiti voluminozni rukavi i volani. Osim raznolikosti detalja, uzoraka i silueta, nova sezona jednaku raskoš donosi i u nikad raznovrsnijoj paleti. Uz crnu boju kao vječni klasik, ova zima istaknula je nježne puderaste tonove, sve nijanse crvene te bogate boje dragog kamenja kao odličan izbor inspiriran aktualnim modnim trendovima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rouje Paris (@rouje)

Najljepše modele haljina u kojima ćete se osjećati odlično i zasjati na svakom tulumu blagdanske sezone izdvojili smo u nastavku.

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Rixo

Michelle Mason

Mango

Mango

Mango

Mango

Rouje

Rouje

Rouje

Zara

Zara

Zara

Zara

Tibi

Bershka

Bershka

Bershka

Rixo London

Rotate

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Les Reveries

Zimmerman

Chloe

Chloe

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Rouje, Zara

Učitati još
Zatvori