Model hlača koji će obilježiti proljetnu sezonu

Model hlača koji će
obilježiti proljetnu sezonu

Jesenska i zimska sezona hlače su istaknule kao jedan od ključnih modnih favorita unutar svake garderobe. S izuzetno niskim temperaturama, romantične haljine i suknje nerijetko smo mijenjali praktičnijim i mnogo toplijim hlačama. Iako su hladni dani daleko iza nas, a haljine i suknje ponovno su se vratile u središte modnih trendova, proljetne kolekcije poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova najavile su i nastavak vladavine hlača. Od širokih nogavica koje će unijeti dozu ležernosti i proljetne prozračnosti u trendove za novu sezonu do elegantnog cigarette kroja koji će biti savršeni izbor za proljetne poslovne kombinacije, najpopularnije hlače sezone ukrasio je visoki struk istaknut paper bag detaljem.

IT HLAČE ZA PROLJETNE DANE

Čar visokog struka krije se u lakoći kombiniranja, ali i svestranosti koja će laskati baš svakoj figuri. Igra volumenom i siluetom, drapiranje laganih proljetnih tkanina i redefiniranje klasične linije struka u kolekcije poznatih modnih kuća unijeli su poznati, ali donedavno zaboravljen modela hlača i istaknuli ga kao jedan od nezaobilaznih trendova nadolazeće sezone. Hlače s takozvanim paper bag detaljem koji naglašava struk statusa it komada nosile su još u 80-im godinama. U posljednjih nekoliko sezona najpoželjniji model 80-ih se vratio na modnu scenu i ponovno istaknuo kao savršeni komad za svaku garderobu. Unutar njihove poznate i klasične siluete iz 80-ih, ali u novim, boljim i svestranijim izdanjima, paper bag hlače jedini su model koji će vam zapravo trebati u novoj sezoni.

Sézane

Paper bag detalj ove je sezone ukrasio sve trendi modele hlača koje možemo poželjeti u proljetnom ormaru. U klasičnim hlačama cigarette kroja i culotte modelima, u ležernim i prozračnim palazzo hlačama savršenim za tople proljetne i ljetne dane i užim modelima, paper bag siluetu stvara visoki struk naglašen stegnutom vrpcom ili remenom. Istovremeno ženstvenih linija i androgenog izgleda, silueta koju stvara visoki paper bag struk ove će sezone lako pronaći svoj mjesto u gotovo svakom ormaru. U nastavku smo izdvojili najbolje modele hlača koje krasi naglašeni paper bag struk iz proljetnih kolekcija.

Equipment

Petar Petrov

Mango

Stradivarius

Topshop

Brunello Cucinelli

H&M

H&M

Maje

Zara

Stradivarius

Sézane

H&M

& Other Stories

Topshop

Mango

Brunello Cucinelli

Sally Lapointe

Stradivarius

& Other Stories

H&M

Valentino

Stradivarius

Zara

Topshop

H&M

Brunello Cucinelli

Zara

Zara

& Other Stories

Mango

Mango

H&M Conscious

Stradivarius

Zara

Brunello Cucinelli

Mango

Massimo Dutti

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Sezane, Stradivarius, Topshop, Zara, & Other Stories

Učitati još
Zatvori