Vraća se statement zlatni nakit i nosi se u slojevima

Vraća se statement zlatni nakit i
nosi se u slojevima

pandora-zlatni-nakit-8

Istovremeno decentan i raskošan, nakit se oduvijek i uvijek iznova ističe kao omiljeni detalj u modnom svijetu koji oplemenjuje svaku kombinaciju i zaista čini razliku. Od samih početaka kada su ekstravagantni komadi nakita od plemenitih metala ukrašenih draguljima igrali ulogu ne samo modnog dodatka, već i statusnog simbola njegovog vlasnika do posljednjih nekoliko desetljeća koja su posebnost nakita približila svima i pretvorila ga u omiljeni detalj kako posebnih i svečanih, tako i onih jednostavnih, svakodnevnih kombinacija, nakit se uvijek mijenjao u skladu s aktualnim trendovima.

Unazad nekoliko godina, modni trendovi su obilježili povratak jednostavnosti i minimalizmu koji je svoju inspiraciju pronašao u skandinavskom stilu, dizajnu i estetici. Baš poput odjevnih komada koji su bili lišeni raskošnih dekoracija i uzoraka, u svijetu nakita kao najpoželjniji isticali su se decentni komadi nakita poput sitnih naušnica, tankog prstenja i delikatnih ogrlica s minijaturnim privjescima koji su se tek suptilno isticali unutar trendi kombinacija. Nakon jednostavnosti minimalizma, proljeće donosi veliki povratak raskošnijih odjevnih komada i detalja koji su unijeli pravo osvježenje i stvorili zanimljivu igru novih trendova u modnom svijetu, ali i svakodnevnim kombinacijama. Što se nakita tiče, pažnju ponovno plijeni upečatljivi nakit s naglaskom na komade nakita od sjajnog zlata.

ZLATNI NAKIT: NAJPOŽELJNIJI DODATAK SEZONE

pandora zlatni nakit 6

Istovremeno klasično i trendi, elegantno i upečatljivo, zlato je ponovno zavladalo svijetom nakita. Proljetne i ljetne kolekcije popularnih brendova nakita istaknule su veliki povratak upečatljivih zlatnih komada nakita koji savršeno laskaju najnovijim trendovima i it komadima. Iako daleko od ekstravagantnog nakita kakvog pamtimo iz nekih prošlih vremena, novi trendi komadi nakita donose odmak od onih najjednostavnijih decentnih koje smo donedavno nosili. Tanke ogrlice i jednostavne narukvice ukrasili su upečatljivi privjesci, dok su tanko prstenje zamijenili komadi koji donose igru geometrijskih oblika i nerijetko su ukrašeni sitnim draguljima ili cirkonima.

Osim raskoši i raznolikosti novih komada koji plijene pažnju unutar proljetnih i ljetnih kolekcija, statement zlatni nakit donosi nevjerojatnu svestranost koja će laskati svakoj kombinaciji i svakom stilu. Osim što će savršeno začiniti i one najjednostavnije ležerne dnevne kombinacije, upečatljivi komadi zlatnog nakita ovog će proljeća odlično izgledati spojeni s omiljenim klasicima kod kojih će naglasiti elegantan izgled, ali i prozračnim cvjetnim modelima haljina, košulja i suknji u kojima će istaknuti njihov eteričan, boemski karakter.

pandora-zlatni-nakit-5

KAKO OVE SEZONE NOSIMO STATEMENT ZLATNI NAKIT?

Iako će svaki od novih trendi komada nakita plijeniti pažnju nošen zasebno i biti sasvim dovoljan da zaokružite proljetne i ljetne kombinacije, zlatni nakit će ovog proljeća stvoriti još posebniju i osobniju priču spojeni zajedno u uvijek novim i drugačijim nizovima ili slojevima. Kako ovog proljeća i ljeta nositi predivne komade zlatnog nakita i gdje ih pronaći?

SLOJEVI TANKIH OGRLICA

pandora zlatni nakit 9

Zlatne ogrlice s upečatljivim privjeskom jedan su od najpoželjnijih komada nakita za novu sezonu. Uz šarmantne privjeske koji će vas osvojiti na prvi pogled poput zlatne pčele i medaljona koje smo pronašli u proljetnoj kolekciji brenda PANDORA, ovog proljeća još jednom će se istaknuti efektan način nošenja omiljenih ogrlica. Spojene zajedno, ogrlice s privjescima stvaraju efektne slojeve koji odlično izgledaju u kombinaciji s jednostavnim T-shirtom, delikatnim slip topovima i haljinama te elegantnim proljetnim bluzama s V izrezom.

pandora-proljeće-0

pandora-proljeće-8

pandora-proljeće-13

pandora-proljeće-11

NIZOVI PRSTENJA I NARUKVICA

pandora zlatni nakit 10

Baš poput ogrlica koje ćemo nositi u efektnim slojevima, statement prstenje i narukvice ukrašene privjescima nosit će se u nizovima. Poigrajte se svojim omiljenim komadima nakita i kreirajte uvijek nove kombinacije kako bi stvorili savršeni začin za baš svaku kombinaciju. Tankom prstenju i narukvicama koji se već nalaze u vašoj kolekciji ovog proljeća i ljeta dodajte i nekoliko novih upečatljivih komada od zlata koji će se istaknuti u efektnim nizovima na vašim rukama baš poput odličnih komada koje smo pronašli u PANDORA Shine kolekciji nakita za proljeće i odmah dodali na svoju listu želja jer ih osim efektnog izgleda krasi i vrhunska kvaliteta izrade te nepatvoreno srebro presvučeno 18-karatnim zlatom.

pandora-proljeće-1

pandora-proljeće-2

pandora-proljeće-6

pandora-proljeće-5

pandora-proljeće-3

pandora-proljeće-4

pandora-proljeće-10

pandora-proljeće-9

pandora-proljeće-12

pandora-proljeće-15

pandora-proljeće-16

pandora-proljeće-14

Sve odabrane komade možete pronaći u proljetnoj PANDORA Shine kolekciji nakita na službenim stranicama brenda.

Foto: Pandora


Učitati još
Zatvori