Style inspiracija: Pamela Badžek i njezini ključni zimski komadi
Style inspiracija: Pamela Badžek i njezini ključni zimski komadi

Style inspiracija: Pamela Badžek i
njezini ključni zimski komadi

Srijeda je dan za našu već poznatu rubriku Style inspiracija. Jednom tjedno biramo osobu koja nas kreativno i modno inspirira. Da biste gradili stil na pravi način, potrebno je dugoročno ulaganje u statement komade koji nisu isključivo trendi. Osim toga, stil se bazira i na modnim detaljima koji posebno istaknu svaki outfit.

U moru izbora, ove srijede smo izabrali poznatu Influencericu i ekonomisticu Pamelu Badžek koja plijeni pažnju posebnim modnim izričajem. U nastavku smo joj postavili dva ključna pitanja o modi i dnevnim odabirima za slaganje outfita. Sve o Pamelinom stilu saznajte u nastavku.

  • Kako bi opisala vlastiti modni stil?

Svoj stil najbolje bi opisala kao pretežito klasičan ali ipak se volim i poigrati s trendovima. Na modu gledam kao na igru, i zabavu pa me veseli isprobavanje novih stilova i spajanje nekih novih trendi komada s onima koje već imam u ormaru. Osim toga mogu reći da na moj stil utječu i godišnje doba i raspoloženje… zimi sam nekako više sklona minimalizmu, monokromatskim kombinacijama i strogim linijama, dok sam za vrijeme toplijih mjeseci veliki obožavatelj romantičnih silueta, ženstvenih krojeva i uzoraka.

  • Koje ključne komade bi izdvojila za zimsku sezonu?

Broj 1. svakako bi bio dobar kvalitetan kaput. Moj bi izbor bio oversized model, naglašenih ramena. Osobno preferiram takve krojeve jer osim što su udobni, vrlo se lako kombiniraju bez obzira na ostatak kombinacije, i svima stoje odlično. Drugi zimski “staple” komad bile bi kožne čizme do ispod koljena. Moj bi odabir pao na jednobojne crne bez previše detalja. Takve su nosive i na dnevne i večernje kombinacije i nešto su što ne izlazi iz mode pa u njih vrijedi uložiti.

Moj zadnji ključni komad su dobre, sunčane naočale. Mislim da su jedan od najboljih modnih dodataka bez obzira na sezonu. Kod odabira naočala često sam sklonija eksperimentima nego što je to inače, i volim isprobavati različite boje i oblike. Kada je ostatak outfita neutralan, mislim da nekim zanimljivim modelom naočala vrlo lako možemo podići cijelu kombinaciju.

Najteže je kreirati jednostavan, a upečatljiv outfit, a Pamela upravo to kreira savršeno. Ključne komade upari s trendi detaljima i u tom smislu se poigra modom. Ulaganjem u statement komade jednostavnije vam je slaganje dnevnih i večernjih outfita. Dobar kaput i vibrantan modni detalj su igra na sigurno za složiti zanimljiv outfit. U nastavku izdvajamo komade inspirirane Pamelinim savršenim modnim izričajem.

zara
Max Mara
Ganni
Mona
mango
The Frankie shop

Foto: Instagram (@august_xvi), Zara, Mango, Mona, Ganni, Max Mara, The Frankie shop.

Učitati još
Zatvori