Sustigla nas je ona prava zima – ovo su najudobniji favoriti u kojima se samo želimo izležavati

Sustigla nas je ona prava zima – ovo su najudobniji favoriti u kojima se samo želimo izležavati

Postoji li bolji osjećaj od uskakanja u omiljenu pidžamu nakon napornog radnog dana ili uživanja u slobodnim vikend danima u pidžami? Zima je donijela hladne i snježne dane koje želimo provesti u toplini, udobnosti i cosy atmosferi vlastitog doma. Kao savršena uniforma za takve će se dane istaknuti omiljena pidžama. Osjećati se dobro u odjeći više nije rezervirano isključivo za izlaske izvan kuće, već i za provođenje vremena doma, uz omiljene kućne rituale poput ispijanja čaja, gledanja filmova, čitanja knjige i beauty tretmana.

U potrazi za novom pidžamom koja će biti naš zimski modni favorit za spavanje i uživanje kod kuće, zavirili smo u kolekciju brenda čije pidžame obožavamo godinama!

Oysho pidžame za spavanje i za uživanje kod kuće

Otkako je stigao u Hrvatsku, Oysho je postao omiljena shopping destinacija za pronalazak savršene pidžame – za svaku sezonu. Proljetne kolekcije popularnog španjolskog brenda otkrivaju najudobnije i najljepše svilenkaste modele, a ljeto stavlja naglasak na lagane komplete te nježne i lepršave spavaćice.

Zima nas nije nimalo razočarala kad su u pitanju Oysho pidžame, jer nova kolekcija modela za spavanje ove sezone izgleda neodoljivo. Za hladne dane ispred nas, Oysho je pripremio neodoljive modele u kojima ćemo poželjeti provesti cijeli vikend i svaki slobodan trenutak.

Kolekcija pidžama za zimske dane donosi cosy priču ispričanu kroz tople i ugodne modele pidžama komplete. Među najboljim modelima ističu se šarmantne karirane pidžame u najljepšim bojama. Uz njih, Oysho je pripremio još nekoliko novih cosy favorita – pidžama komplete od jako mekog rebrastog materijala te pidžama komplete od toplog velura koje također krasi rebrasta tekstura. Neke od modela izdvojile smo u nastavku, a sve cosy Oysho pidžame za zimske dane pronađite na oysho.com ili u najbližoj Oysho trgovini.

Foto: Instagram, Oysho

Preporuka

Zatvori