Oysho opet ima najljepše ljetne pidžame i spavaćice

Oysho opet ima najljepše ljetne
pidžame i spavaćice

Iako će neki možda ustvrditi potpunu nepotrebnost lijepe pidžame kojoj je jedini cilj da bude funkcionalna jer ionako spavamo, mi se ne bi složili. Lijepa pidžama može utvrditi cijeli mood odlaska na spavanje, poput i lijepe posteljine. Da se osjećamo lijepo, po potrebi zavodljivo, a istovremeno ugodno.

Želimo sve Oysho ljetne pidžame

Svake sezone najljepši izbor pronađemo u Oyshu koji već majstorski prati trendove pretvarajući ih u komade za spavanje. Do te mjere da ponekad nema razlike između košuljice koja je gornji dio kompleta pidžame i one koju bi obukli na posao. Pogotovo ove sezone kad uživamo u revivalu pamuka, lana i satena.

Brend je kolekciju za ljeto u potpunosti obnovio – dvodijelne pidžame “muškog” kroja koje smo nosili zimus sada su dobile kratke rukave i nogavice (i izgledaju genijalno!), spavaćice imaju nježni etno štih, a na izbor imate i jako puno dvodijelnih kompletića lepršavih hlačica i satenskih bluza. Donosimo naš izbor u nastavku, a sve pidžame i spavaćice možete pronaći na službenoj stranici brenda.

Foto: Oysho

Učitati još
Zatvori