Stigli su najljepši kupaći kostimi za novu sezonu uživanja na moru!

Stigli su najljepši kupaći kostimi za
novu sezonu uživanja na moru!

Prvi proljetni dani najavili su početak tople sezone i potaknuli nas na razmišljanje o ljetnim danima i planiranje godišnjeg odmora. I ove godine, najpopularnije destinacije bit će one uz obalu mora koje su stvorene za uživanje u sunčanim i toplim danima. O ljetnoj sezoni razmišljati su počeli i modni brendovi koji su već predstavili svoje prve kolekcije za najtoplije dane. Uz modne novitete od lana, prve pletene torbe koje ćemo nositi i na pješčanim plažama i na gradskim ulicama te sandale u jarkim bojama, prve ljetne kolekcije istaknule su i odlične nove modele odjevnog komada bez kojeg su ljetna garderoba i godišnji odmor na moru nezamislivi. Naravno, riječ je o kupaćim kostimima.

Maštanje o ljetu može početi

Potraga za onim savršenim jedan je od zahtjevnijih modnih zadataka. Ipak, iz godine u godine, modni brendovi taj nam zadatak čine sve jednostavnijim, a nove odlične modele u kojima ćemo se osjećati dobro već možemo pronaći u aktualnim kolekcijama.

Uz efektne badiće ukrašene trendi bojama, uzorcima i detaljima kojih ove sezone ne nedostaje, ljetne kolekcije omiljenih brendova vraćaju nas i neodoljivoj jednostavnosti minimalističkih kupaćih kostima.

Jednostavni i jako efektni Oysho kupaći kostimi

Savršeni kupaći kostim za sezonu proljeće/ljeto 2022. nećemo trebati tražiti dalje od high streeta, točnije od najnovije kolekcije brenda Oysho. Zarin sestrinski brend postao je naš prvi izbor kada je riječ o ugodnom donjem rublju i najljepšim pidžamama, ali i kad je riječ o kupaćim kostimima.

Nova Oysho kolekcija posvećena je upravo jednostavnim kupaćim kostimima u njihovom najboljem izdanju. Osim jednostavnošću karakterističnom za basic modele, novi Oysho kupaći kostimi ističu se i efektnim izgledom koji im daju trendi detalji poput otvorenih leđa, četvrtastog izreza i rebraste teksture. Jednostavni, ali efektni jednodijelni i dvodijelni modeli dolaze u nekoliko različitih boja, no najviše pažnje bez sumnje će plijeniti modeli u crnoj boji.

Jednostavan bikini ili dvodijelni model s gaćicama visokog struka, kupaći kostimi na jedno rame ili jednodijelni modeli s zanimljivim naramenicama i otvorenim leđima – Oysho kolekcija okupila je sve najbolje modele kupaćih kostima u crnoj boji.

Pogled na Oysho kupaće kostime koji će nas osvojiti ove sezone donosimo u nastavku, a pronaći ih možete u Oysho trgovinama i na oysho.com.

Foto: Instagram, Oysho

Učitati još
Zatvori