Oysho ima krasno donje rublje koje već najavljuje proljeće

Oysho ima krasno donje rublje koje
već najavljuje proljeće

Nova kolekcija donjeg rublja s potpisom omiljenog brenda koji je poznat po dizajniranju ženstvenih komada stigao je na police dućana. Oysho je i ovoga puta potvrdio svoj status među brendovima specijaliziranim za donje rublje. Nakon duge zime koja je prošla u znaku toplih pletiva, slojevi odjeće polako se smanjuju pa ono što nosimo ispod sve više dolazi do izražaja.

Divni, ženstveni modeli iz nove kolekcije idealni su za proljeće i sve one lagane bluze i košulje u koje ćemo uskoro uskočiti. Nije tajna da donje rublje ima veliku moć i diktira naše raspoloženje. Čipkasto zrači zavodljivo i podiže samopouzdanje, dok prozračni svileni materijali ispod odjeće unose dozu romantike i elegancije. U nastavku potražite krasne, ženstvene komade- poželjet ćete ih sve.

Ženstveni komadi iz Oysho kolekcije za proljeće

Donje rublje oduvijek je imalo poseban status u ženskoj garderobi. Ženstveni modeli u prljavo rozoj, bijeloj, crnoj i tamnoplavoj boji obilježile su novu Oysho liniju. S obzirom na to da ćemo debele tkanine uskoro zamijeniti prozračnijim materijalima, idealno je vrijeme za kupovinu novog grudnjaka. Nakon nekoliko sezona kojima je vladao bralette grudnjak, na scenu se polako vraćaju i klasični modeli s modernim pomakom. Push-up grudnjaci odličan su izbor koji će dodatno istaknuti siluetu dok će se šarmantni trokutići  stopiti ispod laganih pletiva.

Tako ćete u novoj kolekciji pronaći romantične komade visokog struka i grudnjake širokih naramenica. Kraljica među materijalima i dalje je zavodljiva čipka, nepogrešiv izbor za svako doba dana. Ljubiteljice donjeg rublja koje vole igrati na sigurno zasigurno će izabrati glatke, svilenkaste tkanine koje će ispod tankih bluza izgledati decentno i neprimjetno.

Donje rublje koje najavljuje proljeće

 

 

Foto: Oysho

Učitati još
Zatvori