Oysho ima divnu novu kolekciju spavaćica, pidžama i ogrtača koje ćete poželjeti nositi i izvan kuće

Oysho ima divnu novu kolekciju spavaćica, pidžama i ogrtača koje ćete poželjeti nositi i izvan kuće

Otkako je stigao u Hrvatsku, Oysho je postao omiljena shopping destinacija za pronalazak savršene pidžame – za svaku sezonu. Proljetne i jesenske kolekcije popularnog španjolskog brenda otkrivaju najudobnije i najljepše svilenkaste modele, zima donosi najtoplije modele sa šarmantnim zimskim motivima, a ljeto stavlja naglasak na lagane komplete te nježne i lepršave spavaćice.

Upravo se lepršave spavaćice i lagani kompleti nalaze u središtu nove Oyshe kolekcije u čiji ćete se modele zaljubiti na prvi pogled.

Još jedna divna Oysho kolekcija

Zvijezda nove Oysho ‘Cotton’ kolekcije su romantične spavaćice koje ne razlikuju puno od naših omiljenih ljetnih haljina, ali dolaze s dodatnom dozom neodoljive udobnosti. Među it modelima spavaćica istaknuli su se omiljeni krojevi haljina poput slip haljine, dok im dužine, baš kao kod najpoželjnijih ljetnih haljina, variraju od mini do maxi dužine. U nježnim pastelnim tonovima i cvjetnim uzorcima, nove Oysho spavaćice bit će ljupki dodatak vašoj pokućnoj garderobi. Uz spavaćice, nova Oysho kolekcija donosi i eterične kućne ogrtače te nekoliko prozračnih pidžama.

Divne nove Oysho modele koje ćete poželjeti nositi cijeli dan i izvan kuće pogledajte u nastavku, a pronaći ih možete na oysho.com ili u najbližoj Oysho trgovini.

Foto: Oysho

Učitati još
Zatvori