Ovog ljeta širimo ljubav u viralnim Heart Top korzetima
Ovog ljeta širimo ljubav u viralnim Heart Top korzetima

Ovog ljeta širimo ljubav u
viralnim Heart Top korzetima

Heart Top brenda Welcome to the Love Club trenutno se nalazi na svačijoj wishlisti. Zašto se oko ovog komada digao toliki hype donosimo u nastavku i pozdravljamo sve modne ljubitelje uz mantru welcome to the corset love club! Mi smo se već učlanili.

Osvojili srca

Welcome To The Love Club je portugalski brend. Inspiracija dolazi iz kreiranja kul odjeće koja u modnom svijetu prakticira mantru samog brenda – ljubav! Ljubav u svim oblicima i formama, na različite načine. Bilo da je u pitanju večera s djevojkama, kul sastanak, noć u kojoj se ništa ne događa ili noć u kojoj se baš sve događa!

Ekipa koja stoji iza ovog brenda vjeruje da je u fokusu mode zabava, izražavanje osjećanja i raspoloženja bojama i oblicima. To nas čini za nijansu zabavnijim, autentičnijim i drugačijim. Sa statement pečatom i raznobojnom vibrom Welcome To The Love Club nas je osvojio na prvi pogled. Komad koji je pridobio publiku je definitivno Heart Top korzet, koji se pored savršenog kroja nalazi i na budget friendly strani. Zato ne čudi da je ubrzo pronašao put i do naše tjedne wishliste. Zato još jednom, welcome to the club – i ovog ljeta širite ljubav u Heart Top komadima.

Učitati još
Zatvori