C&A ima najljepše haljine za sunčane dane i brze kombinacije bez puno razmišljanja

C&A ima najljepše haljine za sunčane dane i brze kombinacije bez puno razmišljanja

Haljina je odjevni komad na koji se uvijek možete osloniti, ona je baza svake garderobe, osobito na visokim temperaturama koje su nas upravo iznenadile. Imati ključne modele haljina u ormaru rješava dileme oko brzih kombinacija kada ne znamo što odjenuti, a što je model upečatljiviji to ga je lakše spojiti s omiljenim modnim dodacima. Ove tople sezone obožavamo upravo takve modele, koje su u svijetlim bojama, šarenim uzorcima ili s cvjetnim printom. Neovisno nosite li ih uz tenisice ili omiljene sandale, moći ćete u njima na sva događanja, od jutra do večeri.

Jedan od najpopularnijih high street brendova na domaćoj modnoj sceni bez sumnje je nizozemski brend C&A gdje vas čekaju odlični, kako vječni tako i trendi modeli, po uvijek jednako dobrim cijenama. C&A je za ovo proljeće pripremio haljine za poželjeti i obuhvatio sve one nosive krojeve u kojima ćete moći provoditi dane. Pristajat će svim tipovima žena i stilovima, na vama je samo da odaberete nove omiljene komade.

Nove C&A haljine za proljeće u veselim printevima i od 100% organskog pamuka

U proljeće i ljeto svakako nam je najviše važno od kojih materijala je napravljena odjeća koju nosimo jer želimo da nam koža može disati i da se ne radi o sintetičkim i neodrživim materijalima. Samoodrživost je jedan od najvažnijih kriterija pri kupnji odjeće, a C&A koristi samo 100% organski pamuk. To ih čini iznimno ugodnima za nošenje i osobito pojednostavnjuje ako ste u pokretu cijeli dan.

Kad se radi o ovosezonskim modelima naglasak je na volumenu i romantici, detaljima poput diskretnih volana, naramenica na vezanje, kao na duljinama ispod koljena. Upravo zbog njih možete kreirati bezbroj kombinacija. Za odlazak u ured tako primjerice možete kombinirati uz ‘oversized’ blejzer dok za večernji izlazak u grad birajte omiljenu kožnu jaknu. Kako su pred nama brojna događanja upravo ona zovu na poigravanja sa stajlinzima ovisno o prigodi.

C&A je brend koji idealno spaja kvalitetu, pristupačnost cijena te krojeve i dizajn kojima se uvijek možete iznova vraćati.

Pogled na najbolje modele iz C&A Premium kolekcije za proljeće donosimo u nastavku, a pronaći ih možete u najbližoj C&A trgovine te u C&A online trgovini.

C&A midi haljina s uzorkom 225,96 kn
C&A midi haljina s cvjetnim printom 301,30 kn
C&A kratka haljina s uzorkom 225,96 kn
C&A kratka haljina s plavim uzorkom 301,30 kn
C&A midi haljina s uzorkom 301,30 kn
C&A crna midi haljina s detaljem na vezanje 376,45 kn
C&A crna haljina bez rukava s čipkom 263,63 kn
Učitati još
Zatvori