Hit trend koji sve proljetne favorite čini još boljima (i ugodnijima)

Hit trend koji sve proljetne favorite čini
još boljima (i ugodnijima)

COPENHAGEN STREET STYLE

Proljetna modna sezona donijela je sve ono što smo očekivali i zbog čega smo ju s nestrpljenjem iščekivali. Raskošna paleta boja i uzoraka unijela je dozu vedrinu u naše ormare, efektni modni dodaci su začinili svaku i najjednostavniju kombinaciju, a novi trendovi potaknuli su nas da još jednom pomaknemo svoje modne granice. Od asimetrije do zelene boje, najveće modne trendove sezone izdvojile smo u Proljetnoj modnoj abecedi. I dok vam naša Proljetna modna abeceda može poslužiti kao mali vodič kroz modele i dizajnere koji su ovog proljeća vrijedni vaše pažnje, danas donosimo fokus na jedan od najvećih i, bez sumnje, najpopularnijih trendova s liste!

Jedan proljetni trend koji ćemo svi zavoljeti

Kada govorimo o modnim trendovima, svake sezone nekoliko se trendova istakne kao oni najpopularniji među najpopularnijima. Iza njih, nalazi se spoj efektnog izgleda koji uvijek tražimo u sezonskim trendovima, svestranosti koja ih ističe jednostavnima za kombiniranje i doze ležernosti koja ih čini ugodnima za nošenje. Jedan od trendova iza kojeg se ove proljetne sezone krije taj neodoljivi spoj su oversized modeli.

Proljetni favoriti još su bolji u oversized izdanju

Predimenzionirani krojevi jedan su od onih trendova koje je lako zavoljeti i uklopiti u svaki ormar i outfit. Osim što su iznimno ugodni za nošenje, oversized modeli stvaraju efektne siluete koje svaku kombinaciju čine malo posebnijom.

Ovog proljeća, oversized trend proširio se na sve proljetne favorite – od odjevnih komada do modnih dodataka, od klasičnog blejzera inspiriranog muškim ormarom do raskošnih i romantičnih haljina. Uz oversized blejzer koji ćemo nositi kao dio modernog odijela, ali i kao laganu proljetnu jaknu koja će odlično izgledati i u kombinaciji sa ženstvenijim i odvažnijim modelima, proljetna sezona među must-have komadima istaknula je još nekoliko odličnih modela. Jedan od njih je predimenzionirana košulja koju ćemo dodati u ormare odmah, a nositi tijekom cijele sezone. U ljetnim danima, lagana košulja oversized kroja transformirat će se u trendi cover up za plažu. U svijetu modnih dodataka, oversized trend donosi povratak velikih torbi. Kožne ili pletene, klasične ili s trendi detaljima, jako velike torbe bit će apsolutni favorit.

Odlične oversized modele za proljeće možete pronaći u svakoj modnoj kolekciji, a pogled na neke od najboljih donosimo vam u nastavku!


Blejzer u muškom stilu


ROUJE
JACQUEMUS
ARKET

Košulja u oversized izdanju


MANGO
LOEWE
MONA

Haljine s naglaskom na volumen


DREAM SISTER JANE
H&M
CECILIE BAHNSEN

Povratak jako velike torbe


SÉZANE
CHLOÉ
COS

Foto: IMaxTree, Arket, COS, DREAM Sister Jane, H&M, Mango, Net-a-porter, Sézane

Učitati još
Zatvori