Lijepi oversized kaputi za što topliju zimu pred nama

Lijepi oversized kaputi za što
topliju zimu pred nama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Figtny (@figtny) on

Kako smo kalendarski zakoračili u jesen, tako su se jutarnje i večernje temperature počele spuštati toliko da smo već zaista mogli početi razmišljati o kaputima. Još uvijek šetamo u varijantama za prijelazno vrijeme, no investicija u jedan dobar zimski kaput, ako ga još nemate, sada je definitivno na redu. Police trgovina polako ispunjavaju prvi zimski komadi, iako je i s jesenskim kolekcijama već stiglo nekoliko modela za najhladniju zimu.

Ove godine se vraćamo trendovima koji su vladali i prošle sezone, s time da sa sigurnošću možemo reći kako je karirani kaput dospio na listu najpopularnijih modela. Pridružuju mu se oni u smeđoj boji, mekani teddy kaputi i čupave bundice koji će ove zime fino grijati, a jedan od najsvestranijih kaputa za cozy zimu je svakako predimenzionirani model.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAITLYN HAM (@kaity_modern) on

Volimo oversized kapute

Oversized kaputi su dovoljno dugi i imaju dovoljno široke rukave da ispod možete odjenuti najtopliju vestu bez straha da ćete izgledati kao da vam je kaput premali. Baš zbog toga ima cool faktor kada se nosi otkopčan – kombinacija toplog kaputa i vunene veste osigurat će vam toplinu, a otkopčani gumbi dati željenu notu kombinaciji. Osim toga, neodoljivo izgledaju kada su stegnuti remenom ili pojasom, kada trebamo u kombinaciju unijeti malo ženstvenosti.

Dugi, kratki, teddy, na vezanje ili dvoredno kopčanje, u trgovinama je zaista velik izbor krojeva, boja i materijala. U nastavku pronađite najljepše…

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Twinset

Twinset

The Row

Oscar de la Renta

Max Mara

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Koche

Junya Watanabe

Isabel Marant

Acne Studios

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Urban Outfitters

Urban Outfitters

Toteme

Foto: Zara, Urban Outfitters, Net a Porter, Twinset, Mango, Topshop

Učitati još
Zatvori