Outfit inspiracija koju trebamo za ponedjeljak

Outfit inspiracija koju
trebamo za ponedjeljak

Ponedjeljak je jedan od onih stvari koji ili obožavate ili mrzite. I dok nekima donosi osjećaj novog početka koji im daje motivaciju, za većinu ponedjeljak je najgori dan u tjednu koji označava završetak opuštenog vikenda i povratak u realnost svakodnevice. Čak i ako se nalazite u skupini onih kojima je ponedjeljak bez sumnje najgori dan u tjednu, nekoliko jednostavnih trikova bit će dovoljno da početak tjedna učinite boljim. Među njima se bez sumnje nalazi savršena kombinacija u kojoj se osjećate ugodno, ali i moćno.

Kako biste u novi tjedan zakoračili sa stilom i samopouzdanjem, pronašli smo savršene ideje za dnevne kombinacije koje donose spoj ležernih klasika poput traperica, T-shirta i tenisica te poslovnih klasika poput odijela, košulja i klasičnih modnih dodataka.

OUTFIT INSPIRACIJA ZA POČETAK RADNOG TJEDNA

U potrazi za kombinacijama koje će jednako smjelo odgovoriti na izazov prvih proljetnih dana, na izazov ponedjeljka ujutro kada na spremanje želimo potrošiti minimalno vremena te na izazov istovremeno udobnog i elegantnog outfita koji će biti primjeren za gotovo svako poslovno okruženje, zavirili smo na ulice Parize. Poznate po svom besprijekornom stilu, Parižanke bolje no itko spajaju ležerno i elegantno, stvarajući vrlo jednostavne, ali i efektne dnevne kombinacije u kojima ćete se, baš poput njih, osjećati odlično. Jedna od njih je influenerica Louise Mauve čiji Instagram profil vrvi odličnim outfit idejama.

Influencerica Louise Mauve jedno je od naših omiljenih Instagram lica na čijem ćemo profilu uvijek zastati u potrazi za outfit inspiracije. Kombinacije u koje je uloženo minimalno vremena, ali koje istovremeno izgledaju maksimalno efektno jedna su od njezinih vještina koju ćete i sami lako savladati uz pomoć nekoliko ključnih komada i stilskih trikova.

Idealne za užurbane i naporne radne dane kada se želite spremiti u nekoliko minuta i osjećati odlično cijeli dan, kombinacije Louise Mauve krasi onaj neodoljivi spoj ležernog i elegantno koji je danas savršeni izbor za gotovo svaku poslovnu sredinu. Spoj omiljenih traperica i raskošne bijele bluze, elegantne haljine i oversized blejzera, odijela i T-shirta ili tenisica samo su neke od outfit formula kojima se popularna pariška influencerica uvijek rado vraća, a koje će brzo postati i vaši proljetni favoriti. U nastavku donosimo outfit inspiraciju koju svi trebamo za ponedjeljak ispred nas.

Foto: Instagram (@louise_mauve)

Učitati još
Zatvori