Neutralne boje i modni klasici – outfit inspiracija za još jedan svježi proljetni tjedan

Neutralne boje i modni klasici – outfit inspiracija za još jedan svježi proljetni tjedan

Nakon sunčanog i toplog početka proljetne sezone, svibanj je otkrio drugo lice proljeća. Uz dozu pesimizma i nedostatak motivacije, kišni svibanjski dani u naše su garderobe vratili pitanje Što odjenuti? I dok je za povratak zimskim favoritima ipak prekasno, istovremeno, većina novih odjevnih komada, modnih dodataka i trendova ipak će morati pričekati neke toplije dane. S još jednim svježim i nepredvidljivim proljetnim tjednom ispred nas, krenuli smo u potragu za outfit inspiracijom.

Savršeni odgovor na još jedan proljetni modni izazov pronašli smo u kombinacijama blogerice i glumice Courtney Halverson.

OUTFIT INSPIRACIJA ZA TJEDAN ISPRED NAS

Blogerica i glumica Courtney Halverson ime je koje se nalazi iza jednog od najimpresivnijih Instagram profila – @prettylittlefawn. S naglaskom na modu, ali i s odličnim beauty i lifestyle objavama koje unose dašak svježine i mrežu fotografija čine još boljom i zanimljivijom, Instagram profil Courtney Halverson prati trendove kada je riječ o blogerskoj i Instagram sceni. Ipak, njezin se profil već na prvi pogled bitno razlikuje od sličnih profila zahvaljujući njegovoj do posljednje objave usklađenoj kolorističkoj priči i do posljednjeg detalja dotjeranim kombinacijama. Nijanse smeđe boje nalaze se ne samo u središtu njezinog Instagram profila, već i njezine garderobe u kojoj se spajaju s drugim neutralnim tonovima, modnim klasicima i najšarmantnijim trendovima.

Upravo je Kako ostvariti jednostavan, ali uvijek dotjeran i elegantan izgled Courtney Halverson?

Za kombinacija inspirirane stilom popularne blogerice bit će vam dovoljno tek nekoliko modnih klasika koje nosi gotovo svakodnevno, ali uvijek na novi i drugačiji način. Među njezinim odjevnim favoritima za novu proljetnu sezonu našli su se klasični baloner, moderno odijelo, plave traperice, bijele košulje i bluze te midi haljine, dok su damske torbe s tendi pomakom i balerinke s udobnom potpeticom njezini prvi izbor kada je riječ o modnim dodacima. Kako bi razbila monotoniju neutralne palete boja, Courtney je svojoj garderobi dodala nekoliko ženstvenih komada koje krase istovremeno klasični i moderni, jednostavni i efektni uzorci – točkice i prugice.

Jedinu outfit inspiraciju koju trebate za sljedeći tjedan pronađite u kombinacijama Courtney Halverson koje smo izdvojili u nastavku i na njezinom Instagram profilu.

Foto: Instagram (@prettylittlefawn)

Učitati još
Zatvori