Outfit ideje za temperature iznad 30

Outfit ideje za temperature iznad 30

@wethepeoplestyle

Iako smo ljeto mjesecima s nestrpljenjem iščekivali, ljetne vrućine u gradu malo je tko dočekao s veseljem. Visoke temperature i užareni gradski asfalt boravak u gradu učinit će manje ugodnim, a odabir svakodnevnih kombinacija pretvoriti u pravi modni izazov. I dok su mnogi već pobjegli iz grada kako bi potražili relaksaciju i osvježenje uz obalu mora, za ostatak i najtopliji ljetni dani donose bezbroj radnih obaveza.

Koje odjevne komade i modne dodatke izvući iz ormara da bismo izgledali elegantno i osjećali se udobno tijekom ljetnih dana, gdje god se nalazili, čak i kada temperature porastu iznad 30?

@deborabrosa

OUTFIT IDEJE ZA LJETNE VRUĆINE

Čak i kada nam se čini da nemamo što obući jer su temperature visoke, unutar svakog ormara krije se nekoliko vrlo jednostavnih i jednako chic kombinacija. Nekoliko dovitljivih odabira će transformirati basic komade i donijeti novi izgled našim omiljenim kombinacijama. Polica s modnim dodacima uvijek je dobar početak. Jednostavan spoj bijelog topa i laganih ljetnih suknja ili prozračnih lanenih komada s dozom elegancije odgovor će pronaći u modnim dodacima jarkih boja.

@lucywilliams02

Uzorci i jarke ili pastelne boje u novoj sezoni obojit će i brojne odjevne komade. Zamjena omiljenog para traperica s hlačama u boji ili košulje neutralne boje s vibratnom, statement nijansom izbor su s kojim ne možete pogriješiti. Osim modnih dodataka i boja, omiljene jednostavne kombinacije začiniti s najprozračnijim ogrtačem poput kimona ili raskopčane košulja-haljine kako bi stvorili novu silueti i svježi izgled.

Baš kao što ćete to učiniti s jarkim i pastelnim bojama te uzorcima, izvucite i najbolje iz onih neutralnih i samo naizgled dosadnih tonova. Kombinirani zajedno ili s jednostavnim plavo-bijelim uzorkom, s onim najležernijim modelima ili party komadima, neutralni komadi klasičnih linija uvijek donose dozu elegancije zbog koje svaka kombinacija izgleda malo sređenije.

Odlične outfit ideje za najtoplije dane u godini pronašli smo u ormarima naših omiljenih modnih trendseterica. Nekoliko najboljih izdvojili smo u nastavku.

@wethepeoplestyle

@taylranne

@lucywilliams02

@deborabrosa

@_jessicaskye

Učitati još
Zatvori