Kako odabrati savršenu kombinaciju u minuti?

Kako odabrati savršenu
kombinaciju u minuti?

Ispred nas je još jedan radni tjedan koji, uz brojne obaveze, bez sumnje donosi i pitanje Što odjenuti? na koje ćemo odgovor tražiti na svakoj polici i vješalici unutar našeg ormara, a jutra će za mnoge donijeti besciljno lutanje garderobom. Kako izbjeći frustraciju na samom početku dana i kombinacije u kojima se nećemo osjećati najbolje ostatak vremena?

Umjesto da rješenje potražite u shoppingu, jer uzbuđenje koje u našu garderobu unose novi komadi uvijek brzo izblijedi i vraća nas na početak naizgled začaranog kruga, ovog proljeća potražite ga u jednostavnim i efektnim outfit idejama iz ormara modnih trendseterica.

Jednostavne i efektne outfit ideje za dnevni look

Što odjenuti kada nam se čini da nemamo ništa za odjenuti? Jednostavnost manje je više filozofije tada je najbolji mogući odgovor, a brzo scrollanje Instagram profilima modnih influencerica čiji stil volimo otkrilo nam je jednostavne i efektne outfit ideje s kojima ne možemo pogriješiti kada je svestrani i praktični svakodnevni look u pitanju. Iza tih svestranih street style kombinacija kriju se jednostavne formule koje u tek dva ili tri odjevna komada donose efektni look. Otkrijte ih u nastavku i posegnite za njima uvijek kada pomislite da nemate što odjenuti.

Elegancija i jednostavnost crne i bijele

Preporuka

Zatvori