Outfit ideje za prve hladne dane koje donosi sljedeći tjedan

Outfit ideje za prve hladne dane koje
donosi sljedeći tjedan

Listopadski dani su donijeli temperature niže od onih koje smo očekivali i priželjkivali. U samo nekoliko dana, lagane jakne i otvorene cipele zamijenili smo kaputima i čizmama. Pad temperatura nerijetko donosi i pad inspiracije unutar ormara. Razlog je to zbog kojeg vam danas donosimo novu dozu modne inspiracije za baš takva dane kada je vani jako hladno i kada, osim što se želimo osjećati ugodno i toplo, i dalje želimo izgledati sređeno.

Outfit ideje za hladne jesenske dane

Desetak stupnjeva iznad nule i kiša obilježit će i veliki dio sljedećeg tjedna što znači da je sada savršeni trenutak da iz svojih ormara izvučemo pletivo i zaronimo u svijet odjevnih kombinacija kojim vladaju puloveri i kardigani, pleteni kompleti i pulover haljine.

Kako izvući maksimum iz modela pletiva koji se već nalaze u svom ormaru ili koje ćete ove sezone dodati u svoju garderobu?

Nekoliko modela pletiva bit će dovoljno za pregršt različitih kombinacija za hladne jesenske i zimske dane. Među njima kao najpopularniji istaknut će se oversized kardigani, puloveri i dolčevite u neutralnim bojama, veliki i topli šalovi, pulover haljine te trendi kompleti od kašmira ili vune koji spajaju cosy pulover i udobne hlače sportskog kroja ili pulover i suknju midi dužine. Kako ćemo omiljene modele pletiva nositi na nove i zanimljive načine ove jeseni i zime?

Pletivo, pletivo, pletivo

Jedan od najpopularnijih i najefektnijih načina bit će pletivo u slojevima. Odjevne kombinacije koje donose pletivo od glave do pete obožavat ćemo nositi zbog udobnosti, ali i zbog efektnog izgleda koji stvara. Poigrajte se kombinacijama kontrastnih boja, sličnih tonova ili monokromatskim lookom.

Suptilnija od ‘pletivo od glave do pete’ kombinacije, ali jednako efektna je kombinacija dva pulovera ili pulovera i dolčevite koje su još prije sezonu, dvije prigrlile modne trendseterice. U kombinaciji s trapericama ili midi suknjom, poslovnim ili kožnim hlačama, pulover s drugim puloverom prebačenim preko ramena će u trenu stvoriti jako chic look.

Treća outfit ideja u kojoj pletivo ima glavnu ulogu zbog čega je stvorena za hladne dane je ona koja u dva modela donosi cijeli look. Naravno, riječ je o kompletima od finog pletiva. Spoj kardigana, dolčevite ili pulovera i hlača bit će izbor s kojim ne možete pogriješiti kada je riječ o svakodnevnim kombinacijama. Ako tražite nešto elegantnije, tu se divni kompleti koji spajaju pulover ili dolčevitu i suknju od finog pletiva te kompleti koji donose spoj kardigana i pulover-haljine.

Osim kao dio efektnog kompleta, pulover-haljina odlično će izgledati i zasebno, uz tek nekoliko modnih dodataka i, naravno, toplu jesensku jaknu ili kaput.

Nakon četiri outfit ideje uz pomoć kojih možete stvoriti pregršt efektnih kombinacija za jesenske i zimske dane, u nastavku donosimo dodatnu dozu modne inspiracije i otkrivamo kako ove outfit ideje već nose popularne modne trendseterice!

Preporuka

Zatvori