Outfit ideje za sve kišne jesenske dane

Outfit ideje za sve kišne jesenske dane

@margoandme

Nakon sunčanih i toplih jesenskih dana, stigle su i prve kiše. Spoj romantike i melankolije koju uvijek donosi kiša, ali i gunđanje koje ćemo čuti od usputnih prolaznika na ulicama, stvorile su onu pravu jesensku atmosferu koja će, osim kišobrana i šarmantne kabanice kao nezaobilaznih dodataka, tražiti i malu promjenu garderobe.

JESENSKE KOMBINACIJE ZA KIŠNE DANE

Savršeni začin koji će oživjeti i najtmurniji kišni dan krije su u našim ormarima. Jednostavna tajna jesenskih odjevnih kombinacija koje donose kontrast tmurnim i kišnim danima krije se upravu u kontrastu, spajanju naizgled nespojivog, jarkim bojama, naglašenim teksturama i uzorcima. Ovu jednostavnu, ali efektnu formula koju je lako ostvariti unutar svakog ormara i stila već su otkrile modne trendseterice čije će nam kombinacije još jednom poslužiti kao primjer i savršena doza inspiracije.

@fellaby

Svaki look za kišni dan započinje s onim uvijek poželjnim klasicima koji će stvoriti efektan izgled, ali i prkositi kiši. Baloner, kabanica i jesenski kaputić, gumene i kožne čizme, šešir i baker boy kapa, pletivo i koža samo su neki od favorita. Kako iz njih izvući savršenu jesensku kombinaciju i oživjeti sivilo kišnih dana? Spojite ih s raskošnim uzorcima među kojima su se kao trendi izbor ove sezone istaknuli životinjski i floralni ili birajte one najraskošnije nijanse iz jesenske palete poput crvene, senf i smaragdne boje. Osim jednog upečatljivog komada obojenog jarkom bojom ili ukrašenog trendi uzorkom, poigrajte se spajanjem naizgled nespojivog i kombinirajte više uzoraka i boja unutar jednog looka.

Baš poput kombinacije različitih uzoraka i boja, kombinacija različitih tekstura oživjet će naše omiljene jesenske kombinacije. Mekano i toplo pletivo spojite s sjajnim vinylom, traper s raskošnom brušenom kožnom ili baršunom, dok će tvid izvrsno izgledati u kombinaciji s ležernim klasicima za kišne dane poput parke.

@wethepeoplestyle

Kako sve jesenske trendove za kišne dane nose popularne trendseterice? Pogledajte u nastavku i pronađite savršenu inspiracije za svoj kišni look.

@happilygrey
@fundachristophersen
@_jeanettemadsen_
@wethepeoplestyle
@collagevintage
@taylranne
@wethepeoplestyle
@meganellaby
@jaceyduprie
@deborabrosa
@taylranne
@saniaclausdemina
@oliviavlopez
@collagevintage
@brittanybathgate
@margoandme
@aninebing
@deborabrosa
@wethepeoplestyle
@fellaby
@wethepeoplestyle
@loveclothblog
@lucywilliams02

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori