Zelena boja podići će svaki outfit: Donosimo 5 outfit ideja za prijelazno razdoblje
Zelena boja podići će svaki outfit: Donosimo 5 outfit ideja za prijelazno razdoblje

Zelena boja podići će svaki outfit: Donosimo 5 outfit ideja za prijelazno razdoblje

Usprkos još jednoj uzbudljivoj ljetnoj sezoni, prve jesenske dane svi s nestrpljenjem iščekujemo. Prijelazno razdoblje ispred nas još jednom će donijeti bezbroj modnih dvojbi i izazove. Uz velike i nerijetko nepredvidljive promjene koje će obilježiti prijelazno razdoblje, pronalazak savršene odjevne kombinacije činit će se kao gotovo nemogući zadatak.

Svaka nova sezona donosi nove trendove u kojima ćemo pronaći onaj novi nalet energije i kreativnosti, efektnu promjenu izgleda, ali i dodatnu dozu samopouzdanja. Jarkim bojama s trendi pomakom u trenu će začiniti vaše sezonske modne favorite i svaku, čak i najjednostavniju, kombinaciju.

Prijelazno razdoblje – kako se odjenuti?

Stvari su uvijek, pa tako i u modi, jednostavnije nego nam se čine. Rješenje na sve modne dileme (i kada nam nedostaju outfit ideje) koje donose tjedni ispred nas pronaći ćemo u spoju ljetnih favorita i prvih jesenskih noviteta. Kako kreirati odjevne kombinacije u kojima ćemo se osjećati ugodno i izgledati odlično te koje će se dozom elegancije i šarma odgovoriti na svaku priliku?

U posljednje vrijeme sve se vrti se oko neutralnih tonova poput crne, bijele, bež i tamnoplave. Ipak, u ljetnim mjesecima nezaobilazne su bile pastelne boje i šarenilo. U ovom prijelaznom razdoblju, kada ljeto još nije završilo, a ni jesen službeno počela, volimo unijeti dašak boje u naše outfite kako bi ih učinili dinamičnijima i postigli više efekta.

Dašak zelene boje

Jednu od glavnih uloga u modnom svijetu već duže vrijeme ima zelena boja. Zelena boja i sve njezine predivne nijanse još jednom su zaživjele unutar modnog svijeta. Od pastelnih do jarkih nijansi, zelena paleta donosi svježinu i raskoš. U trenu podiže svaku odjevnu kombinaciju, čak i u vidu malih detalja. Outfit ideje koje smo za vas pripremili idealne su za elegantne i ležerne izglede.

Dnevni traper look

Casual poslovni look

Elegantni look

Monokromatski look

Foto: Instagram (@tamara, @emmaasnilssons), Zara, Mango, H&M, Massimo Dutti, Farfetch, Zalando, Zaks, Mona

Učitati još
Zatvori