Outfit ideje za poslovne video pozive i radne dane kod kuće

Outfit ideje za poslovne video pozive
i radne dane kod kuće

Način na koji radimo samo je jedna od brojnih stvari koje je u našoj svakodnevici promijenila pandemija koronavirusa. Odlazak u ured zamijenili smo improviziranim kućnim uredom, a sastanci s kolegama, suradnicima i klijentima sada se odvijaju online. Nakon početnog perioda kada smo radne zadatke obavljali na kauču, s laptopom u krilu, s velikom šalicom kave u ruci i u pidžami, vrijeme je da svoje radne sate prilagodimo novoj situaciji i stvorimo radnu rutinu koja će, bar na neko vrijeme, postati nova normala. Kao ključni elementi rada od kuće ističu se odvajanje radnog vremena od ostatka dana te dnevni plan s fokusom na popis zadataka i obaveza. Dok će jasno odvojeno radno vrijeme od ostatka dana, baš kao što bismo ga imali da radimo u uredu, smanjiti prokastinaciju kojoj se toliko lako prepustiti izvan klasičnog radnog okruženja, popis na kojem staviti kvačicu pored svakog obavljenog zadatka dat će nam osjećaj postignuća i satisfakcije.

Iako naizgled banalno, odabir savršene kombinacije je još jedan jednostavan trik za produktivne radne dane kod kuće. Čak i kada radimo od doma, jutarnje spremanje za posao važan je dio svakodnevne rutine i odličan početak radnog dana. Baš kao što se promijenio način na koji radimo, promijenila se i naša poslovna uniforma. Koje odjevne kombinacije birati kako biste se istovremeno osjećali udobno, ali i bili spremni za video pozive i sastanke?

Mala tajna iza savršenih kombinacija za rad od doma

Nova radna rutina u našim će ormarima istaknuti nove modne favorite. Kako biste se istovremeno osjećali i ugodno i spremno za sve poslovne izazove kojih nam ovih dana ne nedostaje, ali i za sve (ne)očekivane pozive savršenu dnevnu uniformu pronađite u spoju poslovnih klasika i ležernih basic modela koje uvijek biramo za boravak kod kuće. Mala tajna tih jednostavnih kombinacija koju su davno otkrile poznate YouTuberice krije se u odabiru klasičnih poslovnih topova, dok će kućna udobnost ostati rezervirana za donji dio outfita.

Od oversized košulje preko finog i tankog pletiva do jednostavnog basic topa s dodatkom efektnih modnih detalja, klasičnih top u kojem se osjećate ugodno, ali istovremeno izgledate sređeno izbor je s kojim ne možete pogriješiti i u kojem ste uvijek spremni na poslovne video pozive. Donji dio kombinacije onaj je u kojem si možete priuštiti dodatnu dozu udobnosti – tajice, sportske hlače, hlače širokih nogavica ili donji pidžame ostat će skriveni od pogleda vaših kolega i suradnika tijekom video poziva.

Uz kombinaciju klasičnog poslovnog topa i ležerneg donjeg dijela, haljine i kombinezoni opuštenih krojeva i od ugodnih materijala bit će jednako odličnih izbor za rad od doma, osobito kada nam stignu topliji dani. Osim odjevnih komada, modni dodaci bit će nam od velike pomoći u kreiranju kućne poslovne uniforme. Decentni zlatni nakit, marama oko vrata ili u kosi i efektne naušnice u trenu će stvoriti sređeniji izgled i začiniti i najjednostavniji top.

Dodatnu dozu inspiracija pronađite u nastavku!

Učitati još
Zatvori