Tri jednostavne outfit formule za savršeni look za baš svaki jesenski izlazak

Tri jednostavne outfit formule za savršeni
look za baš svaki jesenski izlazak

@lucywilliams02

Nakon napornog radnog tjedna, izlazak je najbolji način na koji možemo provesti slobodne vikend večeri. Od pića s prijateljima ili kolegama preko uživanja u najvećim filmskim hitovima do ludih tuluma i nezaboravnih koncerata – bez obzira gdje krenuli ovog i svakog sljedeće jesenskog vikenda, trebat će vam party look u kojem ćete se osjećati opušteno i ugodno i izgledati odlično.

PARTY LOOK ZA JESENSKE IZLASKE

Od šljokica i trapera do elegantne svile, party komadi uvijek su se isticali kao onaj najraskošniji dio svake garderobe koji krase neočekivani detalji, igra krojeva, tekstura, boja i uzoraka. Baš poput modela za dnevne i poslovne kombinacije, svaka nova sezona donosi nove it modele unutar naše party garderobe.

@wethepeoplestyle

Osim nove palete boja i igre tekstura koju će stvarati kombinacija najraskošnijih jesenskih materijala, jesen će donijeti i bezbroj različitih komada, krojeva i silueta među kojima će baš svatko lako pronaći svoj party look. U odabiru savršenog outfita i u nadolazećoj ćemo sezoni često, bez puno razmišljanja, posegnuti za šarmantnom haljinom u ormaru kao jednostavnim, nepogrešivim i najbržim odabirom koji u jednom komadu donosi cijelu kombinaciju. Trendi izgled i cool efekt dat će joj kulerske čizme. Uz haljinu, kombinacija traperica i party topa jedna je od onih sigurnih outfit formula koja će biti nepogrešiv odabir za ležerne koncert i izlaske. Istovremeno elegantan, trendi i jednostavan party look stvorit će odijelo – i ništa više. Zavodljivi element dat će mu romantičan bralette top od čipke koji će se tek nazirati ispod zakopčanog blejzera.

Kako stvoriti savršeni party look uz minimalno truda? U nastavku donosimo tri jednostavne outfit formule s kojima baš nikad ne možete pogriješiti i u kojima ćete uvijek izgledati izvrsno.

ODIJELO I NIŠTA VIŠE

@ruerodier

TRAPERICE, PARTY TOP I SANDALE

@meganellaby

LJUPKA HALJINA I COOL ČIZME

@mija_mija
Učitati još
Zatvori