Optika Oculto, poznata po svojoj visokoj estetici, proslavila punoljetnost uspješnog poslovanja
Optika Oculto, poznata po svojoj visokoj estetici, proslavila punoljetnost uspješnog poslovanja

Optika Oculto, poznata po svojoj visokoj estetici, proslavila punoljetnost uspješnog poslovanja

Proslava osamnaest godina poslovanja i uspješnog rada jedinstvene optike Oculto, poznate po svom pomnom odabiru brendova naočala, okupila je brojne klijente i prijatelje brenda. Francuska dizajnerica Sabine Be, čije se premium art naočale mogu naći u Ocultu, svojim je dolaskom učinila ovaj događaj još posebnijim. Uzvanike je pjesmom oduševio gost iznenađenja Željko Banić Bane, frontmen Songkillersa, a proslava se nastavila u kultnoj zagrebačkoj “Osmici”. DJ Marijan Felver pobrinuo se za glazbu i sjajnu atmosferu koja je potrajala ostatak večeri.

Oculto x sabine be 10
Oculto x sabine be 10

Sabina Be, gošća rođendanske proslave Oculta, inspirativna je dizajnerica koja je 2014. godine osnovala svoj brend okvira naočala i time ostvarila svoj životni san, nakon što je 33 godine bila optičarka u obiteljskoj optici. Njezini su okviri po svemu drugačiji: od boja i materijala do ručne izrade u najprestižnijim radionicama u Francuskoj. Rad Sabine Be prepoznat je i globalno te se njezini dizajnerski proizvodi, koje osim okvira čine modna odjeća i modni dodaci, mogu kupiti na više od tisuću prodajnih mjesta diljem svijeta.

Oculto x sabine be 05
Oculto x sabine be 05

„Otkad znam za sebe htjela sam biti dizajnerica, ali život me odveo u drugom smjeru i postala sam optičarka. Želja i nada da će mi se san jednog dana ostvariti nisu me napuštali i na kraju sam ipak pokrenula vlastiti brend okvira za naočale. Motivacija i strast uvijek su me gurali naprijed, čak i kad sam bila u naizgled bezizlaznim situacijama. Danas živim svoj san dizajnirajući visokokvalitetne ručno izrađene predmete kao što su okviri, dodaci i modna odjeća“, izjavila je dizajnerica Sabine Be.

Oculto x sabine be 04

Osamnaest godina visoke kvalitete

Optika Oculto već je osamnaest godina sinonim za kvalitetne i pomno birane dioptrijske i sunčane okvire svjetskih dizajnera. Slijedeći dugu tradiciju u Zagrebu, primijenili su isti koncept rada i u Oculto optikama u Ljubljani i Splitu gdje također uspješno posluju. Premium dizajnerski brendovi čiji se modeli izrađuju u malim serijama, personalizirani pristup i pregled vida, okosnica su rada optike Oculto.

U optici Oculto mogu se pronaći limitirane kolekcije ekskluzivnih svjetskih art brendova naočala: Rigards, Jacques Marie Mage, Anna – Karin Karlsson, John Dalia, Masahiromaruyama, Vava, Massada, Moscot, Götti, Soya, Kuboraum, Linda Farrow.

Oculto x sabine be 14
Oculto x sabine be 14
Oculto x sabine be 14
Oculto x sabine be

Kristalno jasna vizija

Optika Oculto naočale poistovjećuje s načinom života u svakom smislu i upravo zbog toga pomno bira brendove naočala. U Ocultu naočale ne smatraju samo pomagalom za vid, već i dijelom identiteta, osobnosti, modnog izričaja i kulture življenja. Usto, žele da se njihovi klijenti pri kontroli vida i biranju dioptrijskih ili sunčanih naočala osjećaju ugodno. Baš zbog toga interijeri Oculto optika odišu toplinom, kako bi svatko mogao slobodno i nesputano istražiti sve vezano uz naočale.

Oculto x sabine be 12

“U našim optikama možete pronaći rijetke dragulje, modele s tek nekoliko primjeraka na cijelom svijetu. Ljubitelji mode i dizajna kod nas pronalaze limitirane ručno rađene kolekcije najboljih svjetskih dizajnera, uz kontrolu vida, profesionalan pristup i vrhunsku opremu. To je tajna našeg uspjeha i s veseljem nastavljamo dalje, osluškujući želje naših klijenata”, kažu iz optike Oculto.

Ponudu sunčanih i dioptrijskih okvira možete razgledati i isprobati, uz kontrolu vida, u optikama Oculto u Zagrebu, Ljubljani i Splitu.

Oculto x sabine be 13

Foto: PR

Učitati još
Zatvori