ASOS ima popuste na haljine, bolje no ikad – ovo su naši favoriti

ASOS ima popuste na haljine, bolje no ikad
– ovo su naši favoriti

Palones

Kada je riječ o odjevnim komadima, online shopping trenutno je najbolje, i u slučaju većini modnih brendova koji su zbog pandemije koronavirusa zatvorili svoja vrata, jedina opcija. Uz odlične hrvatske brendove koji imaju svoj online shop i hrvatske brendove kojima se možete javiti i njihove modele naručiti preko društvenih mreža, jedno od najpopularnijih mjesta za online shopping još uvijek je online shop ASOS.

Sa stotine brendova koje okuplja na jednom mjestu i stotine tisuće odjevnih komada i modnih dodataka koje tamo svakodnevno možete pronaći, ASOS se godinama nalazi među najboljim i najpopularnijim modnim online adresama. Osim najnovijim odjevnih komada i modnih dodataka s potpisom popularnih brendova među kojima se nalaze & Other Stories, Free People, Tommy Hilfiger, Calvin Klein Jeans, Monki i mnogi drugi, ASOS je online adresa na kojoj ćete u svakom trenutku pronaći odlične ponude i popuste. Posljednji popust vezan je uz jedan od najpopularnijih odjevnih komada u svakoj proljetnoj i ljetnoj garderobi – haljine.

Free People

ASOS ima dvostruki popust na haljine

Kao jedan od najpopularnijih odjevnih komada za svaku sezonu, a osobito za one toplije dane koje donose proljeće i ljeto, haljine se uvijek nalaze visoko na našoj shopping listi i listi želja. Iako posljednje dane provodimo u ležernoj odjeći, nadamo se da ćemo se brzo vratiti normalnoj svakodnevici. Za te ćemo dane svoje nove modne favorite potražiti u online shopovima, a kada je o haljinama riječ, ASOS je trenutno jedna od najboljih modnih destinacija za online shopping jer donosi dvostruki popust na više od tri tisuće modela.

Od ležernih modela do elegantnih haljina koje ćemo birati za večernje prilike, ASOS donosi raznoliku ponudu haljina po sniženim cijenama do 70%. Uz prvi popust, ASOS trenutno donosi i dodatnih 25% na već snižene modele haljina uz kod DRESSCODE koji je potrebno upisati prilikom check-outa.

Influence

Sve modele haljine na dvostrukom sniženju možete pronaći ovdje, a četrdesetak naših favorita izdvojili smo u nastavku.

For Love & Lemons
Influence
Soaked in Luxury
Monki
Gestuz
Closet
AX Paris
Free People
Love Moschino
Influence
Closet
Closet
Closet
Vila
Resume
Vila
Monki
AX Paris
Lacoste
French Connection
Pieces
Closet
Selected
Vila
Selected
Influence
QED London
Oasis
Selected
Palones
Only
Vila
Monki
Brace Soul
Pieces
Oasis
Brave Soul
Closet
Influence
Influence

Foto: Asos

Učitati još
Zatvori