Najbolji high street komadi koje možete pronaći samo online

Najbolji high street komadi koje
možete pronaći samo online

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H&M (@hm)

S kišnim i svježim danima, stigla je jesenska sezona koja je, osim novog početka koji se istaknuo kao savršeno vrijeme da začinimo i obogatimo svoju svakodnevicu, označila novi početak i unutar naših ormara. Dugo i toplo ljeto zadržalo se sve do druge polovice rujna, zbog čega, iako su jesenski komadi već ispunili trgovine naših omiljenih brendova, mnogi među nama nisu razmišljali o jesenskoj garderobi. S bitno nižim temperaturama ispred nas, vrijeme je za dodatak nekoliko novih komada jesenskih klasika i trendova u naš ormar – od trendi hlača klasičnog karaktera do udobnog i toplog pletiva koje ćemo nositi uvijek i svugdje do onih ključnih komada poput kaputa i čizama. High street brendovi još jednom će se istaknuti kao naš prvi izbor. Pristupačni i dostupni svima, high street brendovi donose onaj savršen spoj najpoželjnijih komada i razumnih cijena kojima je teško odoljeti. Iako je jesenska sezona u high street trgovine donijela raskoš trendova i bezbroj komada, one najbolje i najpoželjnije komade viđat ćemo baš posvuda što je jedan od ključnih nedostataka shoppinga na high streetu – svaki savršeni komad koji ste dodali u svoju shopping košaricu, već nakon izlaska iz trgovine vidjet ćete posvuda.

HIGH STREET KOMADI ZA JESEN KOJE NEĆE IMATI BAŠ SVATKO

Ako tražite odlične jesenske komade koje krase pristupačne cijene, ali koje neće imati baš svatko okrenite se čarima online shoppinga. U online ponudi omiljenih high street brendova čije trgovine redovito posjećujete sada možete pronaći Online Exclusive kategoriju koja krije odlične modele koje još uvijek krase trendi izgled i razumne cijene, ali koji su dostupni samo u online shopovima zbog čega će ih manje ljudi pronaći i nositi.

Mango

Jednostavno i brzo, iz udobnosti svojeg kauča i bez stajanja ispod grozne rasvjete u trgovini, u Online Exclusive kategoriji high street brendova Mango, H&M, Bershka i Pull & Bear već sada možete pronaći odlične high street komade za svoju jesensku garderobu i nositi ih bez straha da će ih imati baš svatko. High street favorite iz Online Exclusive kategorije koje smo već dodali na svoju shopping listu izdvojili smo u nastavku.

MANGO

H&M

BERSHKA

PULL & BEAR

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Pull & Bear

Učitati još
Zatvori