Kupaći kostimi poznate influencerice rasprodaju se brzinom munje

Kupaći kostimi poznate influencerice
rasprodaju se brzinom munje

@weworewhat

Ugledni modni dnevnik Business of Fashion, prošlog se tjedna raspisao o fenomenu influencerice Danielle Bernstein, koja stoji iza popularne Instagram adrese @weworewhat i koja je svojom najnovijom suradnjom s jednim modnim brendom uspjela rasprodati milijune dolara vrijednu robu u svega nekoliko sati. Ovog puta, riječ je bila o kolaboraciji nje i poznatog brenda kupaćih kostima Onia, koji je u svega 12 sati otkako je Danielle objavila fotografiju sebe u jednom od kupaćih kostima iz kolekcije (onom s printom limuna), zaradio 2 milijuna dolara.

@weworewhat

Zanimljivo je da je Danielle u ovom slučaju dokazala kako followeri mogu postati i kupci, a za njenim je kupaćim kostimima iz ove najnovije kolekcije Italy vladao ogroman interes, iako je riječ o skupocjenijim modelima.

Onia i poznata influencerica sada su snage udružili po četvrti put, a ogroman prodajni uspjeh kolekcije, potaknuo ih je da dogovore i petu i šestu suradnju, no u tom će slučaju linija kupaćih kostima nositi isključivo njeno ime.

@onia
@weworewhat
@weworewhat

Onia x We Wore What kolekcija

Za kolekciju Italy, koja uključuje čak 54 različitih komada (bikini topova, gaćica i jednodijelnih modela), inspiracija je bila čarobna talijanska Amalfi obala, a cijene pojedinih modela kreću se između 95 i 225 dolara. Kupaći kostimi pronaći se mogu i na webu i u ekskluzivnim trgovinama kao što su Barneys New York, Selfridges i Moda Operandi. U nastavku vam donosimo neodoljive retro modele koji su potekli iz novog nastavka ove plodonosne suradnje jedne influencerice i modnog brenda.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori