Stigla je nova kolekcija omiljenih ravnih sandala za ljeto iz Zare

Stigla je nova kolekcija omiljenih
ravnih sandala za ljeto iz Zare

Prije nekoliko godina, Zara je postigla puni pogodak reinterpretirajući slavni model natikača modne kuće Hermès. Uvjerene smo da već većina vas zna o kojem se modelu radi, jer je podjednako poznat i omiljen postao i na high end i na high street sceni.

Da je i u Zari stekao status istinskog bestsellera, dokazuje nam činjenica da se ove ravne sandale za ljeto stalno iznova vraćaju u prodavaonice popularnog high street brenda. Potražnja će biti velika i ususret nadolazećoj toplijoj sezoni, pa je Zara već pripremila i izbacila kolekciju novih boja i tekstura kojom je dodatno obogatila postojeće stilove.

Zara ravne sandale za ljeto 2022.

Model kao takav ostao je gotovo isti, uz tek nekoliko malih preinaka koje se tiču detalja, no u Zarinom webshopu definitivno viđamo nove fora boje i teksture. Prepoznatljiv ravni model natikača od glatke kože, koji je najprodavaniji u klasičnoj smeđoj boji, sada dobiva pojačanje u elegantnoj bež nijansi, bezvremenskoj crnoj (ali u sasvim novoj teksturi!), pastelnim tonovima, narančastoj, kao i u nekolicini shearling modela koji u cijelu priču unose jednu sasvim novu teksturu i daju ‘twist’ modelu koji se dokazao kao svake godine izuzetno tražena opcija za ljetne kombinacije.

Novi modeli već su dostupni u webshopu brenda, a ne sumnjamo da će uskoro osvojiti i Zarine fizičke trgovine.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori