Omiljena ljetna torba trendseterica dobila je svoje zimsko izdanje – i izgleda sjajno

Omiljena ljetna torba trendseterica dobila je svoje zimsko izdanje – i izgleda sjajno

Modni brend Loewe prije nekoliko je godina kreirao bestseller za koji vjerojatno nije ni mogao pojmiti da će se toliko vremena zadržati na tronu popularnosti. 

Riječ je o velikom i prostranom ljetnom cekeru napravljenom od rafije, s kožnim detaljem na prednjoj strani koji je osvojio trendseterice diljem svijeta. Bez Loewe slamnatog cekera nije prošlo ni ljeto 2021., a brend je za svaki slučaj uz svoj ikonični, klasični i bezvremenski model – koji je non stop rasprodan – predstavio i niz novih slamnatih stilova koji su postali dobra zamjena za ovaj stalno rasprodani klasik. 

No, nije sve stalo samo na ljetnoj sezoni, već je španjolski brend na čelu s Jonathanom Andersonom odlučio ponuditi nešto i za preostale sezone. Tako se na tržištu pojavilo i najnovije, jesensko i zimsko izdanje omiljenog cekera!

Šarmantna Loewe torba za zimu

Čim smo je ugledale, ova šarmerica u trenutku nas je podsjetila na slavni ljetni Loewe ceker, što po dimenzijama i dizajnu, a što po svojoj prostranosti, pa će i u ovaj model biti moguće pohraniti sve one sitnice za užurbane dane pred nama.

Jonathan Anderson ovu je torbu nazvao Elephant Tote, a kao što joj i samo ime govori, ima šarmantan twist u dizajnu u obliku glave slonića. Torba dolazi u kombinaciji filca i vrhunske Loewe kože, a njenu prednju stranu krasi prepoznatljiv kožni kvadrat s utisnutim logom brenda.

Torba se pojavila na više inozemnih web shopova, a pronaći ju možete primjerice na Net-a-Porteru i Matches Fashion.

Učitati još
Zatvori