Off-duty look Katie Holmes može poslužiti kao jako dobra inspiracija

Off-duty look Katie Holmes može
poslužiti kao jako dobra inspiracija

Kombinacije u kojima će zvijezde prošetati crvenim tepihom najčešće će ovisiti o odabirima stilista ili suradnjama s modnim kućama koje će diktirati cjelokupni stil. No, kada je riječ o svakodnevnim kombinacijama, uz iznimke, uglavnom je to drugačija priča i poznate će djevojke same kreirati svoje lookove prema osobnim afinitetima. Baš je zato najzanimljivije promatrati street style kronike i pratiti tko se ističe odličnim stilskim odabirima.

Jedna od glumica koja uvijek ima besprijekoran off-duty stil je Katie Holmes. Upoznali smo je kroz seriju Dawson’s Creek, no od nesretnih modnih odabira dvijetisućitih, Katie je razvila osjećaj za svakodnevne lookove koje bi odmah kopirali.

Traperice vode glavnu riječ u kombinacijama

Traperice opuštenog kroja, visokog struka i najčešće cropped osnova su gotovo svake njene odlične kombinacije. Jednom kada je tako moćan komad u prvom planu, lako ga je nadograditi drugim odjevnim odabirima. Na rasporedu uglavnom ravne cipele i tenisice, pogotovo u proljetno doba kada bira genijalne balerinke ili trenutno popularne modele tenisica.

Oversized kaput ili baloner često će upotpuniti cijeli look kojem zapravo ni ne treba puno više. Dobre sunčane naočale i torbica, s kojima Katie također nikad ne griješi, bit će samo točka na “i”.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori