Želimo baš sve iz nove Stradivarius kolekcije

Želimo baš sve iz nove
Stradivarius kolekcije

Veliko sezonsko sniženje je u naše omiljene high street brendove donijelo pregršt divnih ljetnih modela koje sada krase još pristupačnije cijene. Osim velikih popusta, početak ljetnih sniženja označio je i dolazak novih kolekcija u kojima su high street brendovi predstavili svoje posljednje ljetne modele, ali i polako najavili nadolazeću jesen.

High street brend Stradivarius iz sezone u sezone polako osvaja high street scenu svojim odličnim kolekcijama koje donose spoj svih komada koje možete poželjeti unutar svoje sezonske garderobe. Nakon prozračnih lanenih modela kojima nas je osvojio na početku ljetne sezone, Stradivarius je svoju sve veću popularnost opravdao i svojom posljednjom ljetnom kolekcijom.

NAJNOVIJA STRADIVARIUS KOLEKCIJA

U neutralnoj paleti boja s dodatkom žutih, plavih i smeđih tonova, popularni high street brend Stradivarius predstavio je svoju vrlo vjerojatno posljednju ljetnu kolekciju. Modeli jednostavnih krojeva i efektnog izgleda istaknut će se kao novi favoriti u našoj ljetnoj garderobi, a neki od njih svoje će mjesto pronaći i u jesenskom ormaru i prvim jesenskim kombinacijama.

U središtu kolekcije nalaze se basic modeli s trendi pomakom koji će osvježiti osnovu naše garderobe i biti oni omiljeni komadi za kojima ćemo svakodnevnu posezati tijekom ljetnih i prvih jesenskih dana. Omiljeni ležerni komad, T-shirt, ukrasile su jednostavne ilustracije i pozitivni girl power natpisi, dok su se traperice, nezaobilazan dio svake garderobe, istaknule širokim nogavicama i klasičnim plavim nijansama.

Uz omiljene basic modele, najnovija Stradivarius kolekcija donosi i nekoliko odličnih modela za večernji look te prve jesenske favorite – kratke parka jakne u tamnoplavoj i maslinastoj boji već se nalaze na našoj shopping listi.

Istovremeno jednostavni, svestrani i nevjerojatno cool, novi Stradivarius modeli kreirali su savršenu kolekciju za ljetnu i početak jesenske garderobe iz koje želimo baš sve. Otkrijte ih u nastavku, u svim Stradivarius trgovinama i u web shopu brenda.

Učitati još
Zatvori