Najljepši modeli s mašnama u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

Najljepši modeli s mašnama u koje ćete
se zaljubiti na prvi pogled

Sezane

S dolaskom toplijih dana koji su najavili ljetnu sezonu ispred nas, jedva smo dočekali posegnuti za laganim materijalima koji stvaraju neodoljivo prozračne komade. Ljetna sezona u našu garderobu unijela je neke nove modne favorite koji će osvježiti naše omiljene modne klasike i one jednostavne basic odjevne komade kojima se svake sezone iznova vraćamo. Laganija i prozračnija odjeća u ovoj će sezoni podrazumijeva i mnogo ‘otvorenih’ komada: onih koji otkrivaju pogled na ramena, ali i onih koji otkrivaju pogled na leđa.

Zavodljivi, efektni i jednostavni za kombiniranje, modeli s otvorenim leđima ili ramenima favoriti su u svakom ljetnom ormaru, a njihovo najšarmantnije izdanje ukrasile će mašne.

Najljepši odjevni komadi za ljeto ukrašeni su mašnama

Od šarmantnih haljina koje otkrivaju leđa i ukrašavaju ih mašnama do ljetnih topova čije se naramenice vežu u mašne, ovi ljetni odjevni komadi savršeni su dodatak garderobi za najtoplije dane u koju će unijeti dozu šarma i jednako dobro izgledati u dnevnom i večernjem izdanju.

Ljetni top s mašnama odlično će izgledati u kombinaciji s trapericama, lanenim hlačama te midi i mini suknjama, dok će vam uz romantičnu haljinu ukrašenu mašnama trebati tek udobne ljetne sandale, trendi torba i nekoliko modnih dodataka koji će ovom jednostavnom, ali efektnom ljetnom looku dati vaš osobni pečat.

Najljepše modele koje ćemo nositi do kraja ljeta, ali i tijekom prvih jesenskim tjedana izdvojili smo u nastavku!

Valentino
Zara
Zimmermann
H&M
Sezane
Sezane
Mango
Sezane
Zara
Chloe
Sezane
Zara
H&M
Sezane
Zimmermann
Mango
Horror Vacui
Les Reveries
Sezane
Sezane
Sezane
Zara
Sezane
Sezane
Mango
Sezane
REDValentino
Zara
H&M
Alaia
Valentino

Foto: Instagram, H&M, Mango, Net-a-porter, Sezane, Zara

Učitati još
Zatvori