Odjevni komadi od kože su modni trend bez kojeg ne možemo zamisliti garderobu za 2022.

Odjevni komadi od kože su modni trend bez kojeg ne možemo zamisliti garderobu za 2022.

S posljednjim danima velikog zimskog sniženja, modni svijet polako se okreće prema novim modelima i kolekcijama. Prve modne kolekcije za 2022. već su stigle na police modnih trgovina i zauzele svoje mjesto u modnim online shopovima. S dolaskom modnih noviteta, iskristalizirali su se prvi trendovi koji će obilježiti dane, mjesece i godinu ispred nas.

Stvaranje garderobe za 2022. godinu vratit će nas našim starim favoritima, ali i ponuditi bezbroj novih trendova. Savršen spoj omiljenih krojeva i najnovijih trendova stvorio je moderne klasike koji su se unutar prvih kolekcija modnih kuća i brendova za 2022. istaknuli kao neki od najsvestranijih, najelegantnijih i najpoželjnijih.

Uz nova koloristička rješenja i detalje, moderne klasike krasi usmjerenost na krojeve i linije, vrhunsku izradu i najkvalitetnije materijale. Upravo se iza jednog od najpopularnijih materijala krije bezbroj odličnih modela i najveći trend modne godine u koju smo tek zakoračili.

Odjevni komadi od kože – modni trend koji će obilježiti 2022.

Sjajna, mat ili brušena, koža je materijal kojem se baš svake godine vraćamo s prvim jesenskim danima. Iako smo ga donedavno najčešće birali za modne dodatke i jakne, nova sezona kožu će istaknuti kao savršeni odabir za baš svaki odjevni komad – od modernog odijela do ženstvene midi haljine s edgy pomakom.

Istovremeno klasični i inspirirani trenutnim modnim trendovima, odjevni komadi od kože u svaku će garderobu unijeti najbolje od oba svijeta – s svestranošću klasika i s posebnim naglaskom na moderan izgled svakog od komada, svaki od kožnih modela za 2022. savršeno će odigrati ulogu modernog klasika. Uz već dobro poznate i obožavane modele poput kožne jakne i kožnih hlača, odjevni komadi od kože koji će ove godine plijeniti pažnju su i bermude, kompleti, shacket i baloneri od kože.

High street brendovi u svojim su prvim kolekcijama već predstavili pregršt odličnih komada od kože koji ove sezone zaista izgledaju bolje no ikad. Osim efektnog izgleda, sve više kožnih komada danas dolazi s predznakom vegan što znači da se sve više brendova okreće prema cruelty-free i sustainable vrijednostima.

Iako se odjevni komadi od kože nalaze među jesenskim novitetima s najvišim cijenama, oni su defitinivno vrijedni investicije jer ćete ih nositi godinama, neke čak desetljećima. Najbolje modele iz prvih high street kolekcija za 2022. koji ipak dolaze s cijenama bitno nižim od onih dizajnerskih smo, izdvojili u nastavku!

Najbolji modeli koje su donijele prve high street kolekcije

Zara

COS

H&M

Massimo Dutti

Arket

Učitati još
Zatvori