Spoj ljetnih favorita i jesenskih noviteta za savršene rujanske kombinacije

Spoj ljetnih favorita i jesenskih noviteta za
savršene rujanske kombinacije

Uz izmjenu sezona, mjesec rujna donosi izmjenu garderoba i bezbroj brojnih dilema unutar naših ormara. Iako ćemo ljetnu sezonu i ljetne modne favorite uskoro ostaviti iza sebe, prijelazno razdoblje donosi nam posljednju priliku da uživamo u prozračnim modelima od lana, omiljenim ljetnim haljinama i suknjama, sandalama i pletenim torbama. Istovremeno, prijelazno razdoblje je idealni trenutak da počnemo razmišljati i graditi garderobu za nadolazeću sezonu, a prvi jesenski favoriti istaknut će se i kao savršeni dodatak ljetnim favoritima za jednostavne i efektne odjevne kombinacije za prijelazne dane.

Svi izazovi i čari prijelaznog razdoblja u ormaru

Prijelazno razdoblje donosi igru ljetnih favorita i prvih jesenskih komada koji spojeni zajedno stvaraju zanimljive kombinacije. Tanki slojevi unutar kojih se spajaju najbolji komadi iz dvije u potpunosti različite modne sezone, potaknut će nas na kreativnost unutar ormara i stilske igre koji će vašu garderobu polako transformirati iz ljetne u jesensku.

Čak i kada će nam se učiniti da prijelazno razdoblje donosi kaos unutar naše garderobe, inspirativne street style kombinacije popularnih trendseterica donose jednostavno rješenje. Nekoliko dovitljivih odabira bilo je dovoljno da transformiraju ljetne klasike i basic komade.

Street style inspiracija za jednostavne i efektne odjevne kombinacije

Početak najudobnijih kombinacija u kojima ćemo se osjećati ugodno i izgledati odlično pronaći ćemo u trapericama. Romantičan spoj omiljenom paru traperica pronaći ćemo u raskošnom ljetnom topu preko kojeg ćemo prebaciti cosy kardigan, dok će omiljenu kombinaciju traperica i T-shirtice savršeno zaokružiti lagane jesenske jakne poput blejzera, balonera i traper jakne. Prve modele čizama koji su već stigli u popularne modne trgovine spojit ćemo s ljetnim haljinama, dok ćemo jesensko izdanje omiljene haljine nositi u kombinaciji s ljetnim natikačama i sandalama.

Kako najbolje od ljetne garderobe spojiti s jesenskim trendovima? Odlične odjevne kombinacije za rujanske dane koje ćete lako ostvariti unutar svojeg ormara, a koje će stvoriti savršeni novi look za prijelazno razdoblje, izdvojili smo u nastavku!

Učitati još
Zatvori