Najbolje kombinacije za posljednje ljetne i prve jesenske dane s plavim trapericama

Najbolje kombinacije za posljednje ljetne i prve jesenske dane s plavim trapericama

Prve jesenske kolekcije najavile su početak nove sezone koja donosi bogate zemljane tonove, raskošne teksture pletiva, eleganciju svile i jednostavnost klasika. U središtu modnih trendova pronaći će se novi i efektni odjevni komadi. Ipak, najpoželjniji model hlača još uvijek će biti vječno privlačne i popularne plave traperice. Kao svestrani moderni klasik koji će biti savršeni početak bezbroj različitih kombinacija dnevnih i večernjih, ležernih i elegantnijih kombinacija, plave traperice jedan su od ključnih komada za jesensku sezonu u svakoj garderobi, od one minimalne capsule garderobe koja okuplja tek nekoliko ključnih modela do krcatih ormara zaljubljenika u modu i trendove.

Plave traperice krasi nevjerojatna jednostavnost koja uvijek bitno olakšava svakodnevno spremanje i biranje idealne kombinacije. Uz ženstvenu bluzu ili jednostavan T-shirt, plave traperice uvijek će biti siguran izbor s kojima ne možete pogriješiti. Koji će biti najpoželjniji modeli sezone? Ravan kroj s visokim strukom još uvijek će biti najpopularniji model plavih traperica koji ćemo viđati posvuda, dok ćemo trendi izdanje omiljenog klasika pronaći u spoju culotte modela i širokih nogavica te u modelima inspiriranih sedamdesetim koji će krasiti kombinacija zvonastih nogavicama i visokog struka.

Plave traperice – savršeni početak svakodnevnih kombinacija

Kako ih nositi tijekom posljednjih ljetnih dana i u prvim jesenskim tjednima kojima se polako približavamo? Plave traperice su ultimativni komad koji će jednako dobro izgledati u kombinaciji za svaki topom u vašem ormaru – od prvih modela trendi pletiva i jednostavnih basic komada do statement košulja, delikatnih materijala i neobičnih silueta.

Dozu modne inspiracije za omiljeni par plavih traperica u vašem ormaru donosimo u nastavku.

Preporuka

Zatvori