Nakratko smo stavili pauzu na ljeto – koje kombinacije nositi u nadolazećim promjenjivim danima?

Nakratko smo stavili pauzu na ljeto – koje kombinacije nositi u nadolazećim promjenjivim danima?

Ako još uvijek provodite ljeto na gradskom asfaltu, složit ćete se da su posljednji dani bili usijani po pitanju dnevnih temperatura. Hlad smo tražili na terasama kafića uz osvježavajuće koktele, a za odjevne kombinacije vrijedilo je pravilo ‘manje je više’, uz odjevne komade laganih i prozračnih materijala u kojima koža slobodno diše.

Val vrućina danas je i službeno došao svom kraju – barem nakratko – i pred nama je tjedan u kojem možemo očekivati promjenjivo vrijeme pa u skladu s time treba i prilagoditi svoju ljetnu garderobu. Kako to učiniti? Dobre ideje pronašle smo na Instagram profilu poznate britanske blogerice Emme Hill, čije nas klasične kombinacije inspiriraju za jednostavne, a chic stylinge cijele godine.

Koje ideje za odijevanje posuditi od Emme Hill?

Umjesto na +35, ovih dana ‘grijat’ ćemo se na maksimalnih 25, a nešto svježija jutra i večeri potaknut će nas da se poslužimo nekim odjevnim komadima za koje smo, istinu govoreći, vjerovali kako ih do jeseni više nećemo trebati.

Emma Hill ima dobre ideje za ove prijelazne dane, a sve se svodi na to da i dalje nosite svoje omiljene ljetne komade, samo ih prilagodite uz svoje omiljene proljetne komade. Tako ćete preko najdraže mini ili midi haljine komotno moći prebaciti blejzer, a sandale i natikače zamijeniti bi mogle balerinke i bijele tenisice. Da je i dalje ljeto, podsjećat će nas slamnati cekeri, koji se savršeno uklapaju i u kombinacije za prijelazne dane i promjenjivo vrijeme. Malo inspiracije za novi tjedan donosimo u nastavku.

Foto: Instagram https://www.instagram.com/emmahill/

Učitati još
Zatvori