Nude cipele koje će odlično izgledati u svakoj ljetnoj kombinaciji

Nude cipele koje će odlično izgledati u
svakoj ljetnoj kombinaciji

@rutaenroute

Nude cipele godinama vladaju modnom scenom kao savršena alternativna modelima u crnoj boji, ali i kao modni dodatak koji se svojom neutralnom nijansom lako može uskladiti sa svakim outfitom, sa različitim kombinacijama boja, uzoraka i tekstura i efektnim ljetnim modnim dodacima.

Uz poznate nude klasike kojima ćemo i ovog ljeta rado vratiti, nova sezona kolekciji nude cipela donosi i nekoliko novih it modela i nekoliko zanimljivih detalja koji će im na vrlo suptilan način dati svjež i razigran izgled, zadržavajući njihovu jednostavnost i svestranost.

NUDE CIPELE ZA SVAKI LJETNI ORMAR

Modeli koji ove godine u svijet nude cipela unose novost, a u vašu garderobu još jedan svestrani par savršen za svaku kombinaciju su sandale s trendi potpeticom i detaljima i slip on modeli poput klasičnih natikača i trendsetericama omiljenog mules modela. Uz klasične teksture poput platna, sjajne i brušene kože nove sezone donosi igru pletenih traka nalik onima na jednako popularnim košara torbama. Nove modele, jednako kao i poznate i svima drage nude klasike, krase i novi detalji poput decentnih mašna, traka koje se vežu oko noge i sjajnih dragulja. Uz nove favorite, svoje mjesto u ljetnim kolekcijama pronašli su i naši omiljeni klasici – sandale s block potpeticom i poluotvorene cipele sa slingback detaljem kao istovremeno udobni i elegantni modeli za svaki dan i za sve formalne ili večernje prilike.

@thedreslyn

U nastavku smo izdvojili najbolje pristupačne modele, ali i one vrijedne investicije, iz ljetnih kolekcija modnih kuća, dizajnera i brendova.

Nicholas Kirkwood
Nicholas Kirkwood
H&M
H&M
Gianvito Rossi
Neous
By Far
Aldo
Aldo
Aldo
Aldo
Cult Gaia
Pura Lopez (Karla Store)
Pura Lopez (Karla Store)
Tory Burch (Karla Store)
Alexandre BIrman
Twinset (Karla Store)
Fabio Rusconi (Karla Store)
Aquazurra

Foto: Instagram, Aldo, H&M, Karla Store, Net-a-porter

Preporuka

Zatvori