Last minute ideje za savršenu novogodišnju kombinaciju

Last minute ideje za savršenu
novogodišnju kombinaciju

Iako novogodišnju noć uvijek dočekujemo s velikim očekivanjima, dogovore i pripreme za doček nove godine nerijetko ostavljamo za zadnji tren. Nakon što ste okupili najbolju ekipu i pronašli savršeno mjesto za nezaboravni provod, vrijeme je za potragu za najefektnijom kombinacijom u kojoj ćete se osjećati dobro i izgledati odlično. Iako je prekasno za shopping, još uvijek možete pronaći savršeni party look za večerašnji tulum.

Jednostavne i efektne outfit ideje za novogodišnje kombinacije

Umjesto metalik haljine ili šljokičaste suknje u kojoj ćete dočekati novu godinu i na koju ćete potpuno zaboraviti u novoj godini, u potrazi za savršenim party outfitom zavirite u vlastiti ormar. Kako pronaći efektni i cool party look u zimskoj garderobi? Posegnite za jednim od omiljenih klasika ili basic favorita u vašem ormaru koji će biti neočekivani, ali odličan party izbor.

Traperice i cool T-shirt, moderno odijelo, wrap ili slip haljina, raskošne boje ili romantičan cvjetni uzorak, uz decentan nakit i elegantne cipele kreiranje novogodišnje kombinacije pretvorit će u vrlo jednostavnu igru.

Kako kreirati savršeni party outfit s modnim favoritima, klasicima i basic modelima koji se već nalaze u vašem ormaru? Dozu outfit inspiracije donosimo u nastavku.

Preporuka

Zatvori